Най-новият смартфон на Huawei - HUAWEI nova Y90 идва с емблематичния Space Ring дизайн и атрактивни параметри като 6.7-инчов HUAWEI Edgeless FullView Display, мощна батерия с капацитет 5000mAh и 40W HUAWEI SuperCharge зарядно, 50MP тройна AI камера и капацитет за съхранение от 128GB. До 14 август новият смартфон ще се продава в комплект с най-новата смарт гривна Huawei Band 7 и допълнителна застраховка на дисплея, а опаковката включва и силиконов протектор за гърба.

Space Ring дизайн, 6.7-инчов HUAWEI Edgeless FullView дисплей

Камера модулът на новия HUAWEI nova Y90 следва идеята за междузвезден портал в пространството в научно-фантастичните филми. Вътрешната рамка е матова с въздействащи слоеве от светлини и сенки. Останалата част от задния панел е с леко пясъчна текстура, напомняща блещукането на скреж на слънчева светлина, в Midnight Black, Crystal Blue или Emerald Green цвят.

HUAWEI nova Y90 предлага още 6.7-инчов HUAWEI Edgeless FullView дисплей с честота на опресняване до 90 Hz и 270 Hz опресняване при докосване, което гарантира гладка и интуитивна употреба дори при игри. Ултратънките рамки на дисплея са едва 1.05мм, което дава съотношение на екрана към тялото от 94%. За по-колям комфорт при четене, екранът на HUAWEI nova Y90 поддържа функции като гладко димиране, режим Eye comfort и режим E-book.

50MP AI Triple Camera с иновативни функции за социалните мрежи

Младите хора често споделят своите преживявания в социалните мрежи и видео платформи. HUAWEI nova Y90 поддържа функциите Front/Rear Dual-view Video и Continuous Front/Rear Recording, даващи повече възможности за създаване видео съдържание, представящо поглед от различни ъгли към социално събитие, ваканция с приятели, готварски експерименти у дома и други оригинални теми за влогове.

За любителите на снимките моделът предлага отлични възможности за нощна фотография благодарение на мощната 50MP основна камера. Функцията Super Night Mode позволява улавяне на ясна и детайлна сцена дори от ръка, с редуциран благодарение на AI алгоритми шум. Функцията AI Snapshot разпознава множество динамични сцени и амплитудата на движение на хора и обекти в тях, за да настрои автоматично скоростта на затвора за отлична снимка на скок в баскетбола или усмивката на тичащо към вас дете.

Основната 50MP камера се допълва от 2MP Depth Camera и 2MP Macro Camera. Предната камера е 8MP и поддържа портретна сегментация, за постигане на боке ефект при селфитата. Huawei Beauty Mode 5.1 изглажда традиционо трудния за коректно възпроизвеждане тен на кожата, за да предаде вас и вашия момент по естествено красив начин.

40W HUAWEI SuperCharge, 5000mAh батерия и 128GB за ценни спомени, и EMUI 12

HUAWEI nova Y90 наследява дългия живот на батерията, характерен за цялата HUAWEI nova Y серия. Новият модел идва с 5000mAh (типична стойност) и 40W Pyramid Structure HUAWEI SuperCharge. Само 10 минути в зарядното осигуряват 2.3 часа гейминг, а интелигентен асистент следи състоянието на батерията и осигурява 8 нива на защита при бързото зареждане, 13 при нормално зареждане и защита на USB порта от прегряване при зареждане.

HUAWEI nova Y90 е базирана на EMUI 12 и поддържа HUAWEI MeeTime функцията за мулти-баждания, позволяваща включване на до 12 участника в HD видео обаждания с висока честота на опресняване.

Huawei Band 7

HUAWEI Band 7 e най-новата и най-тънка спортна гривна на компанията, с голям дисплей и богатство от спортни и здравни функции. Дебелината й е едва 9.99мм и заедно с каишката тежи само 16г. Цветният AMOLED дисплей, защитен с 2.5D извито висококачествено стъкло, е с диагонал 1.47 инча, резолюция 194 x 368 и предлага съотношение екран-към-тяло от 64.88%. Професионалните функции за следене на здравето включват мониторинг на качеството на съня, нивото на стрес, пулс и сатурация, които могат да се измерват 24/7, менструален цикъл и други. Възможно е и да се поставят персонализирани дневни цели, за повече мотивация за подобряване на цялостното качество на живот. По отношение на спорта се поддържат 96 тренировъчни режима, сред които бягане, колоездене, плуване и много други, а по отношение на бягането е налице и RAI - running ability index, който дава индикация за нивото на подготовка на трениращия. Можете да разчитате на всичко това, благодарение на издържащата до 14 дни батерия.

Комплектът HUAWEI nova Y90 в избран от клиента цвят, с черна гривна Huawei Band 7 и 6-месечна застраховка на дисплея, повече за която можете да научите на https://consumer.huawei.com/bg/support/6-months-screen-protection/, на препоръчителна цена от 529 лева, е валиден до 14 август и се предлага от A1, Yettel, Виваком, Технополис, Зора и партньорската мрежа на Поликом. Моделът включва и силиконов протектор за гръб в опаковката.