С идването на пролетта и затоплянето през април мнозина вероятно очакват с нетърпение нови софтуерни предложения, с които да актуализират изгодно своите компютри, с по-малко пари. Dealworlds April Sale предлага голяма отстъпка при закупуване на основен софтуер като операционната система Windows и някои от най-полезните и широко разпространени пакети за продуктивност като Office. Ако ще купувате софтуер за компютъра си, Dealworlds оферира базов софтуер на изключително достъпни цени, с възможност да спестите наистина значителни суми и предимството да се насладите на допълнителна отстъпка при използване на купони.

снимка: Godeal

Специално за Великден - Директна оферта

Dealworlds предлага специална цена за Windows 10 и Office. Търсенето и ефективността прави тези продукти особено популярни. Така че не пропускайте най-доброто съотношение цена/производителност. Не е необходим купон, за да ги купите изгодно.

Windows продукти на половин цена

Купон: DLE50

Други лицензи за Windows също се предлагат с допълнителни 50% отстъпка. Просто приложете промоционалния купон при пазаруване и се възползвайте от намалението на цената.

 

62% ОТСТЪПКА за пакети - повече продукти, по-голяма отстъпка

Купон: DLE62

Комбинациите и пакетите осигуряват допълнително намаление на цените при пазаруване.

55% ОТСТЪПКА за разнообразни продукти

Купон: DLE55

Предлагат се и други видове продукти. Може би търсите софтуер за дома, за учене или професионална употреба? Изброените продукти са подходящи за тези цели и на добра цена.

Процесът на покупка е лесен, като са налични множество методи за плащане. Всички тези промоции и специални отстъпки, представени по-горе, са ограничени във времето и валидни само до изчерпване на количествата - така че, ако искате да надградите вашия компютърен софтуер по време на празниците, със сигурност трябва да се възползвате от промоциите.

Ако случайно срещнете някакви проблеми или ако имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти на Dealworlds е на разположение, за да ви помогне с думи и дела! За всякакви въпроси, просто им изпратете имейл на следния адрес: support@dealworlds.com.

 

* съдържание на GoDeal