Летните месеци са период, в който повечето хора мечтаят да се измъкнат от стреса на ежедневието и да презаредят батериите. Но нека бъдем откровени - едва ли всички искат да се откъснат напълно от света и да останат offline за дълго време. Напротив, сега сякаш нараства необходимостта от мобилен интернет - дали за да намериш пътя до тайния плаж, да качиш видео на залеза в Instagram, или просто, за да си в крак с новините. В такива периоди мегабайтите все не стигат. През юли А1 предлага решение на този проблем с тарифните планове A1 One Unlimited.

Как да получиш допълнителни 40 000 МВ мобилен интернет

Независимо дали си нов клиент, или преподписваш своя двугодишен договор към А1 с някой от новите тарифни планове A1 One Unlimited, през юли получаваш бонус по 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост в продължение на 4 месеца. Така към вече включените в избрания от теб план мегабайти автоматично ще бъдат прибавени общо 40 000 МВ - по 10 000 за всеки от първите 4 месеца. Те ще са валидни до края на съответния период за таксуване. По традиция тарифните планове на А1 предоставят на потребителите голямо количество мобилен интернет на максимална скорост - от A1 One Unlimited 2XL, който включва 10 000 МВ, до цели 50 000 МВ при А1 One Unlimited 5XL.

Паралелно с новата промоция, ако извършат онлайн плащане на месечна фактура през регистрацията си в Моят А1, абонатите получават още 2 000 МВ на максимална скорост, като част от кампанията на телекома за стимулиране на потребителите да се възползват от дигиталните канали за самообслужване.

С A1 One Unlimited потребителите получават също неограничени разговори с всички оператори в България и достъп до много други възможности, които А1 предлага.

Зелен флаг за спокойно интернет море

За да бъде ваканцията още по-безгрижна, а онлайн сърфирането напълно безопасно, към A1 One Unlimited е включена и услугата А1 Net Protect. Докато използват мобилен интернет, услугата се грижи за онлайн сигурността на потребителите. С нейна помощ могат да бъдат неутрализирани phishing-атаки, вируси и дори да бъде автоматично спрян достъпа до опасни сайтове. Тя разпознава също и зловредните спам имейли и ги блокира моментално.

За още по-голямо улеснение не е нужно допълнително да се инсталира приложение или софтуер - активацията на А1 Net Protect е мигновена и потребителите спокойно могат да се гмурнат в интернет пространството от брега на морето или от хамака на вилата, например.

Летни забавления, където и да си

Бонусите към тарифните планове A1 One Unlimited не спират дотук - в новата промоция са включени всички екстри, които могат да направят разтоварващата лятна почивка още по-незабравима. Независимо дали си меломан, спортен запалянко, или стриктно следиш да не пропуснеш нещо от киноафиша, А1 ти предлага забавления по вкуса ти където и да си.

Ако предпочиташ да си почиваш на плажа в компанията на хубава музика, ще се зарадваш да разбереш, че с тези планове през юли можеш да се възползваш и от 12-месечен промоционален период за използване на музикалната стрийминг платформа А1 Xplore Music.

Приложението A1 Xplore TV GO удовлетворява желанията на всеки телевизионен любител - то ти позволява да гледаш телевизионно съдържание от всички мобилни устройства, където и да си, без да пропуснеш дори минута от любимото ти шоу. В допълнение към офертата получаваш и профил във VOYO, с достъп до още филми, сериали, и ТВ предавания.

Платформата A1 Xplore TV GO, включена към тарифните планове A1 One Unlimited, идва с добра новина и за спортните фенове - в каналите са включени MAX Sport Plus, Diema Sport и Diema Sport 2, за да си сигурен, че няма да пропуснеш нито едно спортно събитие през лятото.

Цените на тарифните планове A1 One Unlimited започват от 29,99 лева на месец за план 2XL, при сключване на договор за двугодишен абонамент, с включени допълнителни услуги. Промоционалните условия през юли важат както за настоящи клиенти на А1, които преподписват договора си към A1 One Unlimited, така и за нови абонати.