От една година в училищния живот навлязоха виртуалното обучение и класните стаи със социално дистанциране. Перспективата за връщане на училищата до някакво ниво на нормалност е оптимистична. Въпреки че несигурността все още съществува за учебната 2021-2022 г., публичните системи отново започват да работят.

Остават броени седмици преди някои училища да започнат новия срок и сега е времето да намерите най-добрата "екипировка" за връщане в училище. Пандемията и преминаването към онлайн обучение направиха лаптопите и софтуера силно търсени.За щастие, промоцията Back-to-School на Dealworlds предоставя безопасен и икономичен начин за надграждане на вашия офис софтуер и операционна система и ги превръща в ключови инструменти за продуктивност и ефективност, особено за студенти и преподаватели във висшето образование.

Dealworlds е сигурен магазин за лицензи и софтуер, който предлага най-добрите цени и невероятни отстъпки от 50%-60% за широка гама от софтуерни инструменти и евтини каталози. В кампанията за връщане към училище клиентите могат да се възползват от специалните оферти и да получат MS Office само за $28,99 и Windows за $7,46. Вземете най-важното от софтуера и се насладете на останалото лято, знаейки, че сте напълно подготвени за завръщане в класната стая.

Снимка: GoDeal

Специална ценова зона - не са необходими купони

Вземете най-използвания софтуер и система, издигайки вашата продуктивност на съвсем ново ниво

Оферти на половин цена

 Купон: DLE50

Насладете се на 50% отстъпка при надстройка на вашата система или за определени сценарии на използване. Просто използвайте купон "DLE50" при пазаруване.

Office2016/2019 и Windows10 в пакет

 Купон: DLE62

Ако харесвате и двете оферти и бихте искали да имате и двата продукта, бъдете умни. Офертите включват и пакети, с които можете да спестите до 62%.

55% ОТСТЪПКА за разнообразие от други продукти

 Купон: DLE55

Магазинът има също опции за Mac, както и Home & Business версии 2016 и 2019. Търсите софтуер за учене или професионална употреба? Грабнете офертата си, като приложите код DLE55.

Dealworlds предлага отлично обслужване и автоматизирана система, за да осигури несравнима ефективност и да гарантира 100% удовлетвореност на клиентите! Магазинът също така приема плащания чрез сигурни услуги като PayPal или кредитна карта. А денонощната поддръжка на клиенти ([email protected]) гарантира, че получавате правилната помощ, когато имате нужда от нея.

*съдържание на GoDeal