Теленор разширява портфолиото си от абонаментни планове, като добавя към съществуващите Тотал+ и новите, неограничени планове Тотал Макс. Безлимитните планове Тотал Макс варират с комбинации от неограничени мегабайти, неограничени национални минути за разговори и SMS-и за целия срок на договора.

Наред с неограничените възможностите за комуникация, които новите планове на Теленор осигуряват, с тях клиентите ще могат да се радват и на абонамент за до три (според вида на избрания план) дигитални услуги по избор и много други придобивки, което допълва офертата и я превръща във водеща на телеком пазара. Тотал Макс плановете включват още и мегабайти в роуминг в рамките на Европейския съюз и страните от Европейската икономическа зона.

Предложенията Тотал Макс са в сила за всички клиенти, сключили нов договор или преподписали текущ. Те могат да подновят или променят сами абонаментния си план изцяло дигитално през приложението MyTelenor за секунди, само с няколко клика, от всякъде и по всяко време. По този начин отпада нуждата от посещение на магазин или досадно изчакване на куриер и подписване на хартиени документи. Така клиентите на Теленор могат да управляват сами своя абонаментен план, като спестяват време и щадят природата.

За максимално доброто клиентско изживяване с новите планове допринася и мрежата на Теленор - през ноември 2020 година за трети пореден път на компанията бе връчен сертификата Best in Test за качество на мрежата на международната компания за измерване на мобилни мрежи umlaut.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на https://www.telenor.bg/, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.

 

* съдържание на Теленор