*съдържание на Godeal

Microsoft официално представи Windows 11 на 24 юни. Системата идва с много обновени елементи - стартово меню, работен център, лента на задачите, контекстно меню, визуални стилови корекции и мащабни актуализации на планировчика. Тя дори включва достъп до Android приложения чрез Appstore на Amazon.

Разработчикът на софтуера се ангажира да направи безплатен ъпгрейд за потребители на Windows 10. Подобно на това как Windows 10 беше безплатен за потребители на Windows 7 и Windows 8, тази нова версия Windows 11 ще бъде безплатна за съществуващите потребители на Windows 10, отчасти заради това, че компанията прави по-голяма част от приходите си от Windows чрез комерсиални и OEM лицензи. Все пак е добра новина за потребителите на устройства с Windows 10, че следващата версия Windows 11 ще бъде достъпна безплатно.

Ако вече имате валиден лиценз за Windows 10, можете лесно да надстроите системата си до Windows 11 безплатно и без големи предизвикателства. Но цената е важен аспект, който трябва да се вземе предвид за най-широко използваната система в света на компютрите, а Godeal24 предоставя най-добрите оферти за легални, сигурни и икономични покупки по време на продажбите в средата на годината (Mid-year sale).

 Най-добрия Office пакет с недостижими цени - всичко за по-добра работа и обучение!

Специална оферта за подарък

45% ОТСТЪПКА с купон: SOLE45

60% ОТСТЪПКА за други продукти с купон: SOLE60

Нови продукти в продажба

Пазаруването в Godeal24 е изключително лесно! Скоро след поръчката получавате имейл с продуктовите си ключове - без да се налага да чакате дни! В случай че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти ще ви предостави бърза и изчерпателна поддръжка, от която се нуждаете. Просто им изпратете имейл на следния адрес: mailto: [email protected]

Така че, побързайте да се възползвате от разпродажбата на софтуер на Microsoft и да получите всички продукти, от които се нуждаете, на най-добрите цени в Godeal24.

Продуктите винаги идват и си отиват, така че елате в Godeal24 навреме. Какво чакате?!