Модерният свят никога до сега не се е сблъсквал с пандемия като тази от Ковид-19. Последиците от нея се усещат от всички ни, като на практика вирусът засяга и здравите, посредством икономическите трудности, които той предизвика. Политици, общественици и интелектуалци заговориха за появата на "новото нормално", в което хората ще трябва да променят своите лични, социални и икономически навици, за да излязат невредими от породената тежка ситуация, която може да продължи по-дълго от очакваното. В този "нов свят" принципите за социална дистанция и намаляването на рисковете за здравето ще са от най-голямо значение. На бизнесът ще се наложи да намери начин за справянето с възникналите трудности. Как може да стане това? В исторически план всички трудности, с които се е сблъсквало човечеството са водели до въвеждането на нови технологии и идеи.

Време за иновации

Една от най-иновативните идеи за повишаване на контрола над вашите финанси и намаляването на рисковете за здравето е свързана с дигитализацията. Новите технологии могат да минимизират рисковете за здравето и същевременно да се окажат полезни за бизнеса ви. Не всеки бизнес обаче може да мигрира изцяло към интернет, но това не означава, че не може да се дигитализира. Много от счетоводните дейности могат да започнат да се извършват дистанционно, като междувременно собственикът би могъл да следи много по-добре какво се случва в обекта му. Подобна дигитализация на бизнеса не коства никакви усилия благодарение на иновативната услуга MyDaisy.

Как да подобрите контрола над бизнеса си и да намалите рисковете за здравето

Сега е най-подходящото време за иновации

Снимка: MyDaisy

Платформата MyDaisy е насочена към собствениците на всеки един бизнес у нас. Тя би улеснила значително дейността им, предоставяйки дистанционен контрол към фискалните им устройства. Възможно е не само да следите информацията в реално време, но и да имате достъп до всички функции на касовия си апарат. Може да програмирате от разстояние артикули, департаменти, оператори и фирмено лого. Да оптимизирате процесите и да получавате информация точно когато имате нужда. Да вземате решения базирани на данни в реално време. На практика може да контролирате бизнеса си дистанционно и само от един портал.

Благодарение на функциите на платформата вие може да разглеждате от разстояние дневните отчети и касовите бележки издадени от вашето фискално устройство. Вие може да следите продажбите си в реално време и дори да предоставите онлайн достъп до дневните отчети на своя счетоводител.

Проверката на фискалните бележки, издадени от всяко ваше фискално устройство става за секунди, докато стоите пред компютъра вкъщи.

Платформата осигурява много функционалности, а вие може да споделите информацията от нея директно със счетоводителя си

Снимка: MyDaisy

Както знаем, информацията е сила, а платформата MyDaisy ви позволява да сте по-добре осведомен за състоянието на своя бизнес. Така може да вземете много по-бързо правилните решения за неговото развитие. Задълбоченото следене на това какво се случва в обектите ви и какви касови бележки се издават там ще ви позволи да подобрите контрола над бизнеса си.

Благодарение на MyDaisy може да си спестите доста ходения до вашите магазин, склад или счетоводство. Възможностите на платформата ще ви позволят да ограничите до минимум контактите с вашата сервизна фирма, счетоводство и служители - всичко необходимо може да се прави онлайн, а пред вас и вашия счетоводител ще е налична цялата информация.

Иновативната платформа ще ви позволи да се адаптирате напълно към "новото нормално" и неговите противоепидемични мерки.

Услугата MyDaisy е наистина лесна за използване, като вие имате възможност да се абониране за период от 6 или 12 месеца. Ако изберете втория вариант, то получавате 2 месеца безплатно ползване.

MyDaisу ви позволява едновременно да повишите контрола върху своя бизнес и да се адаптирате напълно към "новото нормално", спазвайки всички необходими противоепидемични мерки. Повече за иновативната услуга може да научите тук: https://mydaisy.bg