Българската фирма "Дейзи" предизвика огромен интерес на провелото се преди дни в Дубай, ОАЕ, международно изложение Gitex Technology Week 2019. На него за поредна година на едно място се събраха най-големите технологични компании от цял свят.

Щандът на родната компания се радваше на традиционно голям интерес от страна на посетители, фирми и техни партньори от Германия, Австрия, Русия, ОАЕ, Кения, Етиопия, САЩ, Аржентина, Бразилия и много други държави от четирите континента, на които "Дейзи" има пазарно присъствие.

След приключването на международното изложение стана ясно, че българската фирма е сключила големи сделки и партньорски договори с няколко чуждестранни компании, сред които IMU Inc. Наш репортер научи, че "Дейзи" вече е изключителен представител за България на корейския гигант, който предлага оптимизирани решения за бизнеса - висок клас POS системи и терминали, а брандът му P2C е изключително популярен в страни като Германия, Чехия, Италия, Румъния, САЩ, Япония, Китай и много други.

Новите за страната ни продукти с марка P2C, както и цялата гама на производител №1 "Дейзи", ще могат да бъдат видяни на изложението за оборудване и технологии Retail Show 2019 в Интер Експо Център от 6 до 9 ноември 2019г. в зала 4, щанд А15. То е посветено на ритейл индустрията и е първото по рода си за този сектор в България и на Балканите.

По време на предстоящото изложение "Дейзи" ще представи поредната иновация за българския пазар - първите фискални устройства за онлайн магазини, съобразени с последните изменения на Наредба Н-18. Компанията е първият наш производител, който имплементира нови технологии и софтуерни решения за онлайн търговия в своята продукция. Специализираните устройства за онлайн магазини дават възможност на търговците да извършват продажби чрез издаване на електронен фискален бон. Той се предоставя на клиента по имейл и така отпада необходимостта да бъде отпечатван на хартиен носител.

Още за иновативните фискални устройства за онлайн търговия можете да научите на https://daisy.bg/products/cash-registers-online