Всички знаем, че в голямото кино нещата се случват с големи имена - на режисьори, сценаристи, продуценти и разбира се - с големи актьори. Е, също така с размах на въображението, с размах на бюджета, но и с големи таланти, които стоят зад всяко едно заглавие. Свикнали сме, когато видим тийзър или трейлър със звезден актьорски състав, веднага да поискаме да гледаме този филм или да си кажем - нека видим и този път ли всичките тези наистина големи актьори са се справили толкова добре, колкото и в предишния си хит?!

Разговорът за най-добрите, най-талантливите и най-търсени актьори и актриси никога не е скучен. Но обсъждайки водещите роли, обръщаме ли достатъчно внимание и на лицата от втори план? Много често едно изглеждане на филм не е достатъчно, за да проследим развитието на всеки персонаж, всеки детайл или сюжетна линия. Именно затова възможността, която дава А1 Видеотека за гледане на хитови филми е безценна не само за съвременното динамично ежедневие, в което живеем, но и за всеки киноман, който има нужда от "само още няколко гледания".

До видеотеката на А1 имат достъп всички клиенти, които ползват A1 Xplore TV, новата интерактивна телевизия на А1. Клиентите на услугата имат възможност да гледат хитови филми от каталога на големите филмови компании отвъд океана, само няколко месеца след кино премиерата им. Тази услуга е част от стратегията на компанията да осигури достъпно премиум съдържание на потребителите и възможностите да гледат един и същи филм колкото пъти поискат в рамките на 48 часа, да връщат сцените, които ги вълнуват или са ги пропуснали; да спрат филма, когато им се налага и след това да продължат да го гледат от мястото, където е спрян.

С тези възможности на А1 Видеотека няма как поддържащите роли да останат на втори план или незабелязани, и именно затова днес обръщаме специално внимание на лицата от втори план в топ филмите в А1 Видеотека.

Сред топ заглавията, които могат да избират феновете на киното е култовият филм на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд", удостоен с няколко награди "Златен глобус" и с номинации за "Оскар". Във филма редом застават Леонардо ДиКаприо и Брад Пит, които за пръв път си партнират на екрана. Брад Пит беше удостоен за превъплъщението си в Клиф Буут с награда БАФТА за най-добра поддържаща мъжка роля и с номинация за "Оскар". Е, Брад Пит си е Брад Пит, но не можем да подминем впечатляващото превъплъщение на актрисата Марго Роби, която достоверно пресъздава реално съществуващия образ на знаковата за целия кино свят Шарън Тейт.

Сред лицата от втори план в предложенията от А1 Видеотека си заслужава да се отбележи и екранната изява на музикалната звезда Ед Шийрън и актрисата Лили Джеймс, която играе гаджето на главния герой в новия филм на Дани Бойл - "Вчера си е за вчера".

И като сме на британска вълна - разбира се, не може да се пропусне и брилянтното изпълнение на 85-годишната Маги Смит в ролята на бабата в класиката "Имението Даунтън".

Отделяме и внимание на младата Шахади Райт Джоузеф, която едва на 14 години прави впечатляваща роля в хоръра "Нас" на Джордан Пийл, който направи своята премиера преди по-малко от година и също е част от каталога с филми на интерактивната телевизия.

Сред акцентите в каталога на А1 Видеотека за февруари са и "Момчета за пример" и "Енгри бърдс: Филмът 2".

Селекцията от хитови филми в А1 Видеотека, които абонатите могат да гледат в уюта на собствения си дом, е сред предимствата на новата интерактивна телевизия A1 Xplore TV, която предлага на потребителите богати възможности за утоляване на киномански страсти.

А кои лица от втори план впечатлиха вас?