Традицията на Google да пуска малки интерактивни игри за празници и специални поводи няма да пренебрегне и Деня на влюбените през 2022 година. Т. нар. дудъл (рисунка) за Св. Валентин, заместваща логото на търсачката, тази година изобразява два хамстера, чиято любов не познава граници. За да са заедно обаче, имате задача за решаване. Трябва да преодолеете коварен лабиринт, който ги разделя и който е във формата на логото на Google.

Вашата мисия е да помогнете на влюбените хамстери да се съберат отново, като издърпате поредица от лостове и превключватели, докато логото на Google бъде завършено. Играта не е много трудна. Решаването ѝ отнема между 30 секунди и една минута. Симпатично разсейване, може да ви накара да почувствате духа на Деня на влюбените и е подходящо дори за деца.

Това също така е добър повод да обърнем внимание и на останалите игри на Google. Една от най-забавните, които продължават да са налични, е Pac-Man. Освен нея има и още много приятни забавления като играта, в която се опитвате да нарисувате нещо, преди невронната мрежа на Google да ви надхитри.

Можете да пуснете дудъла на Google за Деня на влюбените, като посетите началната страница на Google на 14 февруари, а всички предишни картинки на Google можете да видите тук >>>