Нов ръчен принтер с необикновени възможности набира средства в платформата Xiaomi Youpin. Устройството може да печата текст и изображения на почти всяка повърхност, предава technews.bg.

Портативният DIY PrinterPods не се ограничава само до печат върху хартия, той може да печата още върху чаши, мобилни устройства, дрехи и дори на кожа и храна. За целта използва специални мастила.

Вижте как изглежда принтерът >> >> >>

Не е необходимо повърхността или предметът, върху който DIY PrinterPods печата, да са напълно плоски, а това прави принтерът наистина универсален. Потребителите ще могат да печатат и върху извити повърхности.

Необикновеният DIY PrinterPods е дълъг само 95 мм. Има елегантен дизайн и е лесен за използване, става ясно от публикуваните снимки.

Имайки такова устройство, човек може да печата по всяко време и на всякакви повърхности, дори и в движение. Принтерът приема разнообразни мастила, включително невидими, годни за ядене и водоустойчиви.

Притежателите на DIY PrinterPods могат да използват шрифтове и шаблони по подразбиране от включените в приложението или просто да добавят свои, като качват изображения. В момента принтерът е достъпен за предварителни поръчка на цена от 72 долара.