Младият дизайнер Емил Тотев и екипът му отново са запретнали ръкави и работят усилено по организирането на поредното, 4-то, издание на Design WeekEnd под мотото "Дизайнът свързва".

Design WeekEnd 2019 е тридневно дизайн състезание, насочено към ученици и студенти. Състои се от networking вечер, лекции и 26 часа време за работа по изграждане на бранд от нулата.

Снимка: Design WeekEnd 2019

От днес (4 Февруари) започва регистрацията за дизайн състезанието за ученици и студенти. То ще се проведе в периода 22-24 Март, в град Пловдив. Може да се регистрирате - тук >>>

Познатият формат е запазен - обмяна на опит край лагерния огън, 26 часа време за работа, лекции с експерти с творчески поглед, менторство и мигновена обратна връзка, нови приятелства и професионални възможности.

Снимка: Design WeekEnd 2019

"Разбира се, подготвили сме няколко нови елемента в състезанието, както и нови предизвикателства за отборите", коментира екипът на Design WeekEnd.

Състезанието Design WeekEnd 2019 ще се проведе в периода 22-24 март в град Пловдив. Мястото е кулата на Гребна база, Пловдив.

Повече информация за събитието можете да откриете на сайта им, във Facebook страницата на Design WeekEnd, както и в Instagram.