Днес Samsung Electronics Co., Ltd. официално стартира продажбите на Galaxy Fold на българския пазар. Устройството, което отваря нова страница в историята на мобилните технологии, те вдъхновява със своя дизайн и възможности. Когато е затворено, имаш бърз достъп до основните функционалности на външния 4,6-инчов дисплей. В разтворен модус можеш да откриваш нови начини как да се справяш с няколко задачи едновременно, да гледаш видео-клипове или да се забавляваш с игри - и всичко това на завладяващия 7,3-инчов Infinity Flex Display[1]. Galaxy Fold идва в отговор на желанието на потребителите за по-широки екрани. Същевременно, благодарение на революционно тънкия си форм фактор и тегло от едва 276 гр. той е удобен и лек за носене.

За потребителско изживяване от ново поколение

Galaxy Fold комбинира едни от най-важните характеристики на смартфона и на таблета, за да ти предложи потребителско изживяване от ново поколение - от форм-фактора и материалите, през уникалната възможност за сгъване, спецификациите от най-висок клас и функционалностите на камерите: външната 10-мегапикселова селфи-камера, предната двойна и задната тройна камера. Съвместно със своите партньори Samsung разработи технологично решение, което променя възприятието ти за мобилните устройства, използвайки пълния потенциал на сгъваемия дизайн чрез външния и основния дисплей, и ти отваря нови хоризонти.

За повече ефикасност

Създаването, споделянето и редактирането на мобилно съдържание преминава в ново измерение. Когато Galaxy Fold е затворен, можеш бързо да заснемеш видео. След това просто разтваряш устройството и с приложението Continuity гледаш клипа на широкия екран[2]. Картината безпроблемно преминава от единия към другия дисплей. Благодарение на функцията Multi-Active Window можеш паралелно да работиш с различни апликации и ефективно да се справяш с няколко задачи едновременно: да обработваш филмов материал, да разглеждаш галерия от снимки, да четеш имейли от приятели и колеги и т.н.[3]

[1] Екран, измерен диагонално като пълен правоъгълник, без да се броят заоблените ъгли и горното изрязване. Реалната част за гледане е по-малка заради заоблените ъгли и горното изрязване.

[2] Някои приложения, предоставени от трети страни, може да не поддържат Аpp Continuity.

[3] Приложения, предоставени от трети страни, може да не поддържат Multi-Active Window.

[4] Изисква оптимална 5G мрежова свързаност. Същинската скорост може да варира според страната, доставчика и средата.

[5] Екран, измерен диагонално като пълен правоъгълник, без да се броят заоблените ъгли и горното изрязване. Реалната част за гледане е по-малка заради заоблените ъгли и горното изрязване.

В готовност за 5G

Galaxy Fold е напълно оборудван за пазарите, на които 5G технологиите са налични. Устройството може да използва пълния потенциал на свързаността от ново поколение за излъчване и сваляне на видео с висока разделителна способност и на друг материал, както и на игри, наситени с обемно графично съдържание - и то с изключително висока скорост[4]. Добавяйки възможностите на 7,3-инчовия Infinity Flex Display, иновацията от Samsung променя начина, по който потребяваме съдържание и работим[5].

С грижа за потребителите

Samsung предоставя на собствениците на Galaxy Fold ексклузивен достъп до персонализирано обслужване. С Premier услугата на Galaxy Fold получаваш отстъпка за една поправка на Инфинити Flex дисплея за една година от датата на покупката. Поправката може да бъде осъществена от нашите оторизирани техници.

Galaxy Fold е наличен в цвят "космическо черно" и може да бъде закупен онлайн и в магазините на основните партньори на Samsung на цена от 3 999 лв.

За повече информация за Galaxy Fold: news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com,

www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-fold