Обичаш да пазаруваш? Харесват ти изгодните цени? Имаш късмет!

Едно от най-очакваните шопинг събития наближава! Тази година официалният Черен петък ще е на 27 ноември, но всички любители на пазаруването в България могат да се насладят на големи намаления през целия месец. Разбира се, трябва да проверите кога и какви са отстъпките в любимите ви магазини!

За съжаление, пандемията с коронавируса през 2020 г. промени ме само нашето ежедневие и отношенията ни с хората около нас, а и нашите шопинг навици. Дори върлите поддръжници на пазаруването на място в търговските центрове и моловете прибегнаха към онлайн шопинга и се убедиха в удобството му. А знаете ли защо е толкова удобно? Всичко идва до вратата ви. Ако нещо не ви хареса, имате цели 14 дни да го върнете. (Нека не забравяме, че някои продукти и услуги са изключение.) Най-хубавото е, че можем да разглеждаме магазините с часове от дивана в хола и да сравняваме продуктите им.

Черен петък 2020 ще е най-грандиозният "петък". Много от търговците, които досега не са залагали на онлайн пазаруването, ще се включат със своите промоционални предложения. По този начин ще имаме и по-голям шанс да открием любимите си брандове.

Непосредствено след уикенда на Черен петък 2020, ни очакват промоциите на Кибер понеделник. Тук промоциите са по-малко на брой, но не подценявайте този ден, защото предложенията наистина си заслужават!

Как да получите цялата тази информация и да пазарувате лесно и бързо на Black Friday тази година?

Трябва само да отворите онлайн "каталогът" на VsichkiOferti.bg, където от 2015 г. насам сайтът VsichkiOferti.bg събира на едно място топ брандове и онлайн магазини, публикувайки техните специални промоции за Черен петък, както и периодът, в който можете да се възползвате от тях. Не пропускайте стархотните отстъпки и промоционални предложения по време на Черен петък 2020!