Първият ден от програмата на Webit.Festival Europe 2019 беше невероятен, а вторият обещава да е също толкова интересен за всички ни. По време на двудневната програма на събитието очакваме да посрещнем над 15 000 посетители от 120 държави.

Те ще имат възможността да видят 450 лектори, 1500 избрани стартъпи, 500 инвеститори, 500 акредитирани представители на медиите и над 300 изложители. Това прави Webit.Festival Europe най-голямото дигитално и технологично събитие в Европа.

Ключовото събитие във фестивала за днешния ден ще е Innovate Summit, което ще запознае гостите си с технологиите на бъдещето. В него участие ще вземат топ лектори, говорещи на за изкуствен интелект, квантови изчисления, роботика, машинно обучение, космическа индустрия и много други.

В рамките на Bulgarian Digital Summit ще бъде обсъдена темата за дигиталното развитие на България. Публиката ще има шанса да участва активно в дебатите чрез няколко сесии с въпроси и отговори към лекторите на сцена. Сред най-важните обсъждани теми ще бъдат иновации в туризма, маркетинг в онлайн търсачки, успешни дигитални практики, тенденции в социалните мрежи и брандове в дигиталната епоха.

Събитието DEMS Summit е посветено на последните тенденции и прогнози за развитието на дигиталните забавления и медиите през следващите 5-7 години

Третото издание на Webit's Health Summit е едно от водещите събития по темата в света. То събира под един покрив топ експерти, които оформят бъдещето на здравеопазването и фармацевтиката. По време на събитието ще бъдете вдъхновени от изключителни идеи, идващи от хората, които променят животи с работата си.

 

Founders Games на Webit е най-голямото състезание за стартъпи в света. По време на финалната церемония на тазгодишната надпревара, най-добрите 5 стартъпа от над 4000 кандидати ще могат да представят дейността си пред нашата публика и жури от инвеститори и ще опитат да спечелят голямата награда - инвестиция от до €200 000.

Пълната програма за лекциите и събитията, които ще се случат днес на Webit може да видите тук >>>

През последните 11 години Webit.Foundation остана отдадена на мисията си да развива предприемаческите екосистеми в Европа, Близкия изток и Азия и да подобрява условията за иновации за по-добро бъдеще. Чрез глобалните серии Webit, ние създаваме интензитет от възможности и събираме топ предприемачи, инвеститори, корпоративни лидери, представители на научните среди и политици от целия свят заедно, за да обсъдим общото си бъдеще и да създадем услвоия за щастие.

Тук имате възможност да видите трейлър на започващото днес събитие.