Huawei представи в Китай цяла колекция продукти от висок клас - от смартфони и смарт часовници до лаптопи и безжични слушалки. Всички тези флагмани ще дебютират официално в Европа на 9 май в Мюнхен, Германия.

Компанията постоянно вдига летвата на иновациите и новите устройства са ценно попълнение към вече богатото ѝ портфолио от смартфони, лаптопи и носими устройства. На предстоящата европейска премиера Huawei ще посрещне нуждите на потребителите, които търсят силни мултисценарийни решения, които да станат неразделна част от ежедневието им.

Следващото поколение флагмани ще дойде в Европа

През пролетта на 2023-а, Huawei ще зарадва европейските потребители с два невероятни смартфона от ново поколение.

HUAWEI P60 Pro, най-новият и силен фотографски флагман, ще бъде сбъдната мечта за всички ентусиасти, които искат да уловят и най-малкия детайл от най-голямо разстояние, по залез, след залез и по всяко време на деня.

Друга повратна точка в историята на смартфоните на Huawei е HUAWEI Mate X3. Новият сгъваем флагман побира множество високи технологии в изключително тънко, ултралеко и свръхиздръжливо тяло. С този модел Huawei затвърждава позицията си на лидер при сгъваемите смартфони.

Колекцията от нови устройства не би била завършена без нови смарт часовници. HUAWEI WATCH Ultimate е ултра-флагман, създаден за изследователи по душа, които постоянно търсят как да предизвикат и надскочат себе си, запазвайки лукса в стила си. Той слага нов бенчмарк на пазара на смарт часовници, с уникални функции, дизайн и материали, които го превръщат в шедьовър. Освен този ултра-флагман, портфолиото от смарт часовници ще бъде допълнено и с модели, поддържащи e-SIM, по-късно тази година.

Huawei представи още новия HUAWEI MateBook X Pro - ултратънък и лек лаптоп, и HUAWEI FreeBuds 5 - безжични слушалки с фокус върху дизайна и качеството на звука.

Потребителското изживяване като център на бизнеса

С обогатяването на портфолиото си и ръст във всички категории, Huawei продължава да поставя потребителското изживяване в центъра на своя бизнес. На предстоящата премиера, срещаща отново изкуството с високите технологии, Huawei не само ще представи нови устройства, а и ключови моменти от визията и стратегията на компанията за достъп на всеки човек до иновациите и лидерство в развитието на глобалната технологична индустрия.

Всички нови флагмани ще бъдат налични на европейските пазари. У нас първо ще видим HUAWEI WATCH Ultimate в началото на април, а скоро след това и HUAWEI FreeBuds 5. Повече информация за продажбите на новите смартфони ще бъде потвърдена по време на Европейската премиера на 9 май 2023. Европейските потребители ще могат да се радват на иновациите от страна на Huawei само седмици след тяхното обявяване в Китай.