Казано е, че комуникацията има силата да сближава. Обратното - нейното отсъствие, води до разединение и проблеми. Колко пъти се е случвало да се скарате с ваш близък, защото комуникацията не е била налице?

За щастие през 2022 година комуникирането е по-лесно от всякога в човешката история.

Често не съзнаваме, че в джоба си държим устройство, с което можем свободно да комуникираме с хора от целия свят.

Информационната революция, обхванала света в края на миналия век, все още не е приключила. Преди години комуникацията по интернет можеше да се осъществява единствено с чатове. Днес обаче може да проведете 4К видео разговор.

За пръв път в България

Замислете се колко пъти сте се запознали с някой приятел в интернет. Може би там сте срещнали своята половинка, сродна душа или сте намерили общност, с която може свободно да развивате потенциала си. Едва ли има българин, който да не е усетил предимствата на онлайн комуникацията.

С бързият мобилен интернет офисът ви може да е в планината

Снимка: iStock by Getty Images

Но не става въпрос само за комуникация. Бързият интернет крие потенциал, който може да промени ежедневието ни. Умни градове, безпилотни автобуси, медицински роботи и дистанционна работа от плажа или от планината - високоскоростният интернет отваря редица икономически и социални перспективи, от които можем да се възползваме. Той прави живота ни по-удобен и по-сигурен.

Именно това е част от значението на 5G. Петото поколение мобилни мрежи има силата да дигитализира икономиката и да помогне за развитието не само на проспериращия ИТ сектор, но и на всяка една сфера от живота.

Тази година Vivacom се превърна в операторът с най-голямо1 5G покритие в страната. Мрежите от пето поколение на компанията обхващат над 530 населени места и курорти в цяла България.

От септември 2022 година Vivacom е и първият телеком оператор у нас, предлагащ неограничени мобилни планове с включен достъп до 5G за всички. По този начин 5G е достъпно за всички потребители със съвместими устройства и тарифни планове във всички ценови категории.

Какво знаем за 5-те оферти на Vivacom

На първо място, всички 5 нови Unlimited планове включват неограничени минути, мегабайти и SMS-и2. Те се предлагат с месечни такси от 18.99 лева до 59.99 лева и всеки от тях осигурява пълна прозрачност и предвидимост на месечната сметка, като същевременно спестяват на потребителите пари от месечните фактури.

Плановете на Vivacom предлагат 5G за всеки

Снимка: Vivacom

Ето какво предлагат различните планове:

Unlimited 2 - Това е най-бюджетният план, чиято месечна такса е 18.99 лева. Той е с неограничени минути за разговор и SMS-и в България и в роуминг за ЕС. В този план скоростта достига до 2Mbps. Unlimited 2 се препоръчва за клиенти, които използват телефона си предимно за дълги разговори, чат комуникация и слушане на музика през различни музикални платформи.

Unlimited 10 - Този план предлага достъп до платформата за интерактивна телевизия EON. Подобно на всички останали планове на Vivacom и той идва с неограничени минути за разговор и SMS-и в България и ЕС. Планът е идеален за потребители, които обичат да използват социални медии и сърфират безкрайно в мрежата със скорост, достигаща до 10 Mbps. Месечният абонамент за плана е 24.99 лева.

Unlimited 100 - Този план дава неограничени разговори, SMS и мегабайти. Клиентите могат да се възползват и от 1000 мегабайта за роуминг в определени оператори в Сърбия, Северна Македония и Турция и допълнителни пакети за EON мобилна телевизия с любимо HD видео съдържание за срока на договора. Планът е перфектен за стрийминг, сърфиране в социални мрежи и сайтове. С него може да сваляте файлове със скорост до 100 Mbps. Това е перфектната тарифа, предлагаща всичко необходимо на потребителите на мобилни услуги. Месечният абонамент за плана е 31.99 лева.

Unlimited 300 - Това е най-подходящият план, ако искате да играете игри или работите от почти всяко място в България. На практика Unlimited 300 трансформира смартфона в алтернатива на Wi-Fi. Той дава свободата за супер бързо сваляне на файлове или безпроблемно участие в конферентни разговори с кристално видео и звук. В офертата влизат не само неограничени минути, SMS-и и мегабайти, докато услугата е активна, а и 2000 мегабайта за роуминг в определени мрежи в Сърбия, Северна Македония и Турция, както и допълнително съдържание в EON мобилна телевизия за срока на договора. Месечната такса на плана е 38.99 лева.

Unlimited MAX - Този план позволява на клиентите да използват пълния потенциал на мрежата и устройството. Планът е с неограничена интернет скорост, която дава на потребителите пълна свобода за 4K видео съдържание, гейминг с най-високо качество на графики и анимации. С плана може да работите дистанционно, дори задачите ви да включват изпращането на голям обем от данни. Месечният абонамент за плана е 50.99 лева.

Неограничените мобилни тарифи са валидни за всички частни и бизнес клиенти на Vivacom, които сключват нов или преподписват съществуващ договор за 24 месеца. Посочените месечни такси са за клиенти на телекома с фиксирани услуги, които получават плановете при още по-добри условия. За клиенти без фиксирани услуги цените на месец са 21,99 лева за Unlimited 2; 29, 99 лева за Unlimited 10; 37,99 лева за Unlimited 100; 46,99 лева за Unlimited 300 и 59,99 лева за Unlimited MAX.

____________

1 Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

2 Вкл. неогр. МВ в България, неогр. минути и SMS-и в България и в роуминг в ЕС при разумно и добросъвестно потребление, докато услугата е активна. 5G достъп в мрежата на Vivacom, при наличие на съвместимо у-во и покритие. Промо: 31.10.22 г. Повече на vivacom.bg.

 

*Материалът е подготвен със съдействието на Виваком и съдържа продуктово позициониране.