А1 предлага високоскоростен домашен интернет по фиксирана или мобилна мрежа за 9,99 лева на месец за първите 24 месеца от договора. Кампанията ще продължи до 3 септември 2023 г., а клиентите могат да се възползват от нея в магазините на телекома или онлайн от А1.bg.

Предложението за домашен интернет по фиксирана мрежа с план А1 Нет 75 е с максимална скорост на сваляне на информация до 75 Mbps и скорост на качване до 45 Mbps. В цената 9,99 лева на месец е включено и цялото нужно оборудване за използване на услугата, поддръжка и подмяна при повреда.

Потребителите с по-големи жилища или по-големи домакинства могат да се възползват и от услугата A1 Home Wi-Fi. Тя има за цел да подобри чувствително качеството на безжичния домашен интернет в жилищата, които не могат да бъдат покрити от базовите Wi-Fi рутери, предоставяни за срока на договора. Home Wi-Fi предлага достъпни рутери и Mesh система като допълнителна услуга, чрез които се осигурява сигнал без прекъсване и забавяне, във всеки ъгъл на дома.

Оптичната мрежа на А1 обхваща 78 града и 137 малки населени места и позволява достъп до високоскоростен интернет на над 1,7 млн. домакинства. Потребителите, които се нуждаят от домашен интернет на местата, които не попаднат в настоящия обхват на фиксираната мрежа на А1, могат се възползват от услугата Net Box.

Снимка: A1

А1 Net Box предлага надежден и бърз домашен интернет по мобилна мрежа, което позволява на потребителите да бъдат свързани в почти цялата страна, тъй като 4G мрежата на телекома покрива 99,4% от населението на страната, a с 5G са покрити почти всички населени места с над 3 000 жители и основните курорти. Тази услуга предоставя неограничен домашен интернет с включени 75 GB при максимална скорост, на същата цена - 9,99 лева на месец.

Потребителите могат да проверят дали мястото, където искат да ползват услуга, се намира в обхвата на фиксираната или мобилната мрежа на А1 от сайта на компанията.