Ключовото събитие за Apple по представяне на новата серия премиум смартфони тази година беше на 12 септември. Потребителите с нетърпение чакаха да разберат какви иновации са добавени към серията на iPhone 15. След официалната премиера новите флагмани на компанията от Купертино са вече в продажба и у нас.

Какво видяхме досега?

Смартфонът iPhone 15 и неговите версии iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max отново зададоха високи стандарти, като новостите започват още от базовата версия. Нейното сърце е новият стар процесор А16 (дебютирал миналата година при iPhone 14 Pro), подобрени дисплеи за 6,1-инчовите и 6,7-инчовите модели, при които максималната яркост вече е 2000 нита, и супер впечатляващата задна основна камера с 48 мегапикселов сензор.

Разбира се, не са за пренебрегване и фактите, че всички нови модели на iPhone 15 ще се предлагат с USB-C порт за зареждане, a Pro версиите ще са от изцяло титаниев корпус. Това според Apple ще направи техния върхов представител при смартфоните освен супер лек, така и супер здрав и издръжлив. И въпреки пословичната здравина защо да не притежавате iPhone 15 с още цяла година безплатна гаранция?

Точно така. Yettel дава възможност на всички желаещи да станат притежатели на iPhone 15 да получат 3 години безплатна гаранция за всеки модел от гамата, вместо обичайните 2.

Телекомът е първият мобилен оператор в България, който предлага тази услуга за всички смарт телефони в портфолиото си. Новата политика на Yettel влезе в сила от 1 февруари тази година и цели да удължи живота на любимите устройства на потребителите.

С прибавянето на една цяла година към стандартния гаранционен срок клиентите имат възможност да удължат периода на подмяна на своите устройства, като по този начин се намалява и електронният отпадък отделян в природата.

Снимка: Yettel

Допълнителна застраховка и собствен сервиз никога не са за изпускане

Освен по-дългата гаранция за всеки закупен iPhone, Yettel предлага на своите клиенти и още допълнително спокойствие под формата на застраховка"Смартфон протект+". Тя покрива както случайна повреда - като счупване на екрана, намокряне или умишлена такава, причинена от някой друг, като кражба например. Застраховката има покритие в целия свят и започва да тече веднага след сключването ѝ. За новия iPhone 15 цената на застраховката "Смартфон протект+" започва от 17,99 лв./месец, а за Pro версията от 22,99 лв./месец, като първата месечна премия е безплатна за клиента. Това означава, че първият пълен месечен застрахователен период е безплатен и не се дължи месечна премия за него.

За още по-качествено обслужване Yettel разполага и със собствен оторизиран сервиз от Apple, на който всяко повредено устройство получава професионално отремонтиране и диагностика.


Материалът е предоставен от Yettel.