Генералният мениджър на Хуауей Технолоджис Бъгария, Тери Ли, награди за втора поредна година завършилите специалността "Киберсигурност на високите технологии " и новоприетите с отличие студенти в специалност "Информационни технологии".

"Бих искал да поздравя всички млади хора тук, които са бъдещите лидери и новатори и умеят да решават проблемите, пред които светът се изправя" каза Тери Ли. Генералният мениджър на Хуауей Технолоджис България призова студентите да вярват в себе си, да имат големи мечти и да помнят, че пътуване, дълго хиляди километри започва със солидна стъпка.

снимка: Хуауей Технолоджис България

"В Хуауей ценим не само интелигентността, ценим креативността и способността да се адаптираме в бързо променящия се свят. Вярвам, че разнообразният опит и перспективи, които имате от академичния си опит във ВУТП, ще бъде безценен актив за дигиталното развитие на България", допълни генералният мениджър на Хуауей Технолоджис България.

снимка: Хуауей Технолоджис България

За 142-ри път Висшето училище по телекомуникации и пощи отвори врати за нови студенти, които да се подготвят за инженери в областта на комуникациите. Студенти, преподаватели, служители, представители на правителството и бизнес партньори заедно поставиха началото на ползотворна учебна година за всички.

* съдържание на Хуауей Технолоджис България