Технологичната индустрия се подготвя за сезона на премиерите в края на годината и по всичко личи, че Huawei планира да разтърси пазара на носими устройства на предстоящото си събитие на 14 септември в Барселона, за което научаваме от официалния Instagram акаунт на компанията. Отново там виждаме, че очакваната продуктова премиера ще протече под надслова Fashion Forward. Той е поредното доказателство, че марката се фокусира върху изграждането на мост между модата и технологиите в навечерието на своята 10-годишнина от успешното й навлизане и оформяне на пазара на носими устройства.

Мнозина намекват, че можем да очакваме нови модели смарт часовници от компанията през следващото тримесечие, идващи с нови функции с потенциал да преобърнат индустрията. Освен продуктови премиери, Huawei дава индикации, че ще сподели цялостната си стратегия за пазара на носими устройства, на който от години е основен двигател.

Huawei вероятно е една от малкото компании, които са пионери в специфичната пазарна ниша между смарт часовниците и традиционни луксозни часовници. Моделите на компанията успешно сливат елементи и от двете в своите дизайни. Ярък пример за това позициониране е HUAWEI WATCH Ultimate, чиято премиера бе по-рано тази година, и предстоящите нови анонси дават силна заявка за нови интерпретации на тази философия, обединена под мотото "Fashion Forward".

Ако се базираме на историята на премиерите на смарт часовници на Huawei, и сега можем да очакваме нови пробиви в ежедневното проследяване и грижа за здравето. Акцентът върху дизайна и иновациите по отношение на здравните функции са на път да революционизират начина, по който мислим за смарт часовниците като категория. По-прецизно проследяване на работата на сърцето, посредством машинно обучение, още по-богати и вдъхновяващи фитнес функции, анализ и съвети за подобряване на съня, специфични функции за здравето на дамите и още много функции са на път да превърнат смарт часовника в естествена, подразбираща се част от съвременния лайфстайл.

Huawei отбелязва 10 години на европейския пазар на носими устройства и сега всички погледи са обърнати към Барселона и датата 14 септември. Очаквме още веднъж да станем свидетели на поставянето на нови тенденции в срещата между модата и технологиите, затвърждаваща лидерството на бранда в тази съвременна сфера на технологии, мода и цялостен здравословен лайфстайл.


Материалът е предоставен от Huawei.