NEXT BASKET - новият играч в света на електронната търговия, обяви своите точни условия за сътрудничество с първите си партньори дни преди официалния си старт.

Платформата е създадена с идеята да предложи на предприемачите изключително достъпен начин за създаване на нов или мигриране на вече съществуващ онлайн магазин, заедно с множество услуги в областта на електронната търговия. Така, всичко от създаването до управлението на онлайн бизнеса, може да бъде възложено на експертите от NEXT BASKET, а за партньорите остава единствено грижата за доставката на стоките в склада.

Какво предлага NEXT BASKET

NEXT BASKET представлява иновативна 2-в-1 платформа, предлагаща софтуер за създаване на електронни магазини. Предприемачите имат възможност да създадат собствения си онлайн магазин самостоятелно или да се доверят на експертите на компанията, които и вариант да предпочетат, те ще използват всички услуги за успешно стартиране, управление и развитие на своя онлайн бизнес както на местно, така и на международно ниво.

Платформата обединява най-съвременните технологии за е-търговия с голям брой готови функционалности, интеграции и експертни услуги, които се предоставят от екип професионалисти.

Сред предоставяните услуги са: колцентър, дигитален маркетинг от NB Digital, продуктова фотография, разработка на маркетингови и търговски стратегии, планиране на кампании и промоции, съставяне на продуктови описания, данъчно счетоводство от NB Profit и много други.

С NEXT BASKET бъдещите партньори получават не само модерен инструмент за е-търговия, но и цялостно стратегическо управление, което ги прави конкурентоспособни и успешни на динамичния онлайн пазар.

Основни предимства на бизнес модела NEXT BASKET

Изборът на бизнес модела на NEXT BASKET предоставя множество предимства:

  • Изграждане на онлайн магазин за 72 часа, за да започнете бързо и ефективно.
  • Личен консултант, който ще ви помага индивидуално при създаването и управлението на вашия магазин.
  • Help Point 24/7, където можете да сигнализирате за технически проблеми по всяко време.
  • Надеждна защита срещу хакерски атаки, гарантираща вашата сигурност в онлайн пространството.
  • Изпълнение на 98% от изискванията на Google за онлайн магазини, за повишена видимост и привличане на повече клиенти.

Снимка: Next Basket

Дигитален бизнес с нулева инвестиция и без служители

NEXT BASKET е платформа, предлагаща множество функционалности, интеграции и преди всичко - сигурност.

Платформата се предоставя под наем срещу фиксирана месечна такса.

NEXT BASKET предоставя пълно обслужване, включително уебсайт, онлайн функционалности, инвентар, SEO оптимизация и други.

Партньорите на NEXT BASKET могат да се възползват от широка гама от експертни услуги в областта на онлайн търговията, стратегическото планиране, рекламата и маркетинга. Някои услуги са платени, но 25 от тях са безплатни към момента.

Този уникален комбиниран модел - софтуер под наем + екип под наем, предоставен от NEXT BASKET, няма аналог на световния пазар. Той дава възможността за генериране на реални продажби без големи разходи за наемане и обучение на персонал, занимаващ се с техническа поддръжка, маркетинг, реклама или логистика.

Предлагани условия за използване на Платформата NEXT BASKET

Партньорите на NEXT BASKET имат възможност да тестват Платформата в 14-дневен срок, за да оценят дали отговаря на техните нужди и изисквания.

Специална оферта предоставя 4 безплатни месеца при годишен абонамент, позволявайки на новите онлайн магазини да платят само за 8 месеца, но да ползват услугата цяла година.

За допълнителна увереност, партньорите на NEXT BASKET се възползват от 30-дневна гаранция за възстановяване на заплатената сума, ако не са напълно удовлетворени от предоставените услуги и решения.

Всички условия за използване на иновативния бизнес модел за е-търговия, както и списък с допълнителни предлагани услуги, могат да бъдат намерени на уебсайта на NEXT BASKET.

Официалният старт на Платформата за българския пазар е планиран на 13 август 2023 г.

NEXT BASKET - Успехът е добра идея.

През 2023 г., компанията "НЕКСТ БАСКЕТ" ЕАД бе удостоена с наградата "Компания на годината" в категорията "Start up на годината".