* Съдържание на NEXT BASKET 

NEXT BASKET разбира нуждите на онлайн предприемачите и предлага два уникални метода за бизнес развитие:

  1. SELF вариант: Партньорите имат възможността да управляват лично своите онлайн магазини.
  2. Вариант NB 360˚: Партньорите могат да предоставят управлението на целия си онлайн бизнес на опитния екип на NEXT BASKET.

По този начин, без значение дали сте наложен бранд или нова компания с ограничени ресурси, вие получавате инструментите за успешен старт в дигиталния свят.

Какво прави NEXT BASKET така специален?

Стартирайте бързо

Само за 72 работни часа можете да имате напълно функционален онлайн магазин. Единственото изискване е да имате готов каталог с продуктите и съответната правна документация. А ако имате нужда от помощ в тази област, експертите на NEXT BASKET са на разположение да ви съдействат със създаването на продуктови описания.

Безплатна миграция от стар към нов онлайн магазин

Мигрирайте към NEXT BASKET без да се притеснявате за допълнителни разходи. Целият процес е безплатен, бърз и гарантира запазване на вашите позиции в търсачките като Google и Bing.

Източник: NEXT BASKET

Богат набор от услуги

Над 125 разнообразни услуги ви очакват в NEXT BASKET, включително дигитален маркетинг, SEO оптимизация, дизайнерски услуги, добавяне на допълнителни функции към онлайн магазина и много други.

Личен консултант

Всеки Партньор на NEXT BASKET има възможността да се посъветва със своят персонален консултант. Тази услуга гарантира, че ще получите подкрепа не само при технически въпроси, но и при планиране на маркетингови кампании, стратегическо позициониране и други бизнес казуси.

24/7 техническа поддръжка

Независимо от часа, NEXT BASKET осигурява техническа поддръжка чрез системата си Help Point, за да може всеки проблем или въпрос или проблем да бъде решен в най-кратки срокове. С NEXT BASKET, бизнесът ви не е само технологично обезпечен, но и подпомаган с ценни знания и умения за постигане на реален успех в света на електронната търговия.