В днешния свят, ориентиран към игрите, геймърите се нуждаят от високопроизводителен Wi-Fi рутер, за да посрещнат взискателните си мрежови нужди. TP-Link представя Archer GX90, мощен Wi-Fi рутер, специално проектиран да задоволи изискванията на геймърите. Със своята специална честотна лента за игри, усъвършенствани технологии и авангардни функции, Archer GX90 извежда игрите на следващото ниво.

Задоволяване на мрежовите нужди на геймърите

Геймърите разчитат в голяма степен на стабилна и високоскоростна интернет връзка, за да постигнат оптимална игрова производителност. Archer GX90 разбира тази необходимост и предлага изключително решение. Рутерът е оборудван с разширени функции като Game Band, Game Accelerator, Game Statistics и Game Protector, всички насочени към предоставяне на геймърите с безпроблемно и завладяващо игрово изживяване.

снимка: TP Link

Game Band : За да осигури възможно най-доброто игрово изживяване, Archer GX90 отделя посветена честотна лента изключително за игри. Така се елиминира "конкуренцията" от други устройства, позволявайки на геймърите да се наслаждават на онлайн игри без забавяне, както и на непрекъсваем стрийминг на 4K съдържание от платформи като Netflix. Чрез приоритизиране на трафика на игри в тази специална лента, Archer GX90 осигурява връзка с най-високо качество за всеки - от обикновения потребител до професионалния геймър.

Game Accelerator : С функцията Game Accelerator, Archer GX90 позволява на геймърите фино да управляват своите мрежови настройки, за да минимизират забавянето и да намалят лаг-а по време на интензивна игра. Тази усъвършенствана функционалност оптимизира производителността на мрежата, приоритизира трафика на игрите и гарантира, че геймърите имат конкурентно предимство. Чрез минимизиране на закъсненията и поддържане на стабилна връзка, Game Accelerator подобрява цялостното игрово изживяване.

Game Statistics : Archer GX90 предоставя статистика на играта в реално време, като дава възможност на геймърите да получат ценна информация за своето игрово представяне. Тази функция позволява на геймърите да наблюдават латентността, продължителността на играта и използването на системните ресурси, което им дава възможност да вземат информирани решения и да оптимизират играта си. Анализирайки тези статистики, геймърите могат фино да управляват своите настройки, за да постигнат оптимална производителност, което води до по-плавно и по-завладяващо игрово изживяване. Освен това с функцията HomeCare можете да се възползвате от надеждни функции за сигурност, включително антивирусна защита, родителски контрол и Quality of Service за управление на честотната лента и приоритизиране на трафика на игри.

снимка: TP Link

Game Protector : Сигурността е критичен аспект на онлайн игрите. Функцията Game Protector на Archer GX90 предпазва мрежата от онлайн заплахи, изграждайки сигурна среда за игри. С вградени мерки за сигурност, включително защитна стена (firewall) и усъвършенствани протоколи за криптиране, Archer GX90 осигурява на геймърите спокойствие, позволявайки им да се съсредоточат върху своите игрални сесии, без да се притесняват за потенциални рискове за сигурността.

Разширено покритие и мощна свързаност

Archer GX90 осигурява разширено покритие със своите 8 външни антени, което ви позволява да получите силен и стабилен Wi-Fi сигнал в целия дом. Рутерът се захранва от Beamforming High-Power FEM технология, която интелигентно насочва Wi-Fi сигнали към свързани устройства, осигурявайки оптимизирана и надеждна връзка. В допълнение, Archer GX90 разполага с технология 4T4R, която увеличава максимално броя на свързаните устройства, без да прави компромис с производителността. Това означава, че повече устройства могат да се свързват едновременно, което позволява на цялото семейство да се наслаждава на игри, стрийминг и други онлайн дейности без никакво отрицателно въздействие върху производителността.

Рутерът също така включва OFDMA технология, която революционизира начина, по който се предават данни. OFDMA увеличава средната пропускателна способност до 4 пъти и намалява латентността, осигурявайки забележително ниска латентност при игра. С Archer GX90 можете да побеждавате враговете си и да доминирате в игри с екипа си, благодарение на комбинацията от OFDMA и увеличената способност за споделяне на устройства, предоставена от технологията MU-MIMO. Технологията Beamforming допълнително подобрява производителността на рутера, като фокусира Wi-Fi сигнала директно към свързаните устройства, осигурявайки по-силна и по-надеждна връзка.

Мощен процесор и повишена скорост

За да осигури изключителна производителност и да премахне забавянето, Archer GX90 е оборудван с мощен 1,5 GHz четириядрен процесор. Това гарантира навременна и бърза реакция дори по време на интензивни игрови сесии. Рутерът разполага с 2,5 Gbps WAN/LAN порт и два USB порта, осигуряващи многостранни и високоскоростни опции за свързване за вашата домашна мрежа.

Archer GX90 предлага три различни честотни ленти с комбинирана скорост до 6579 Mbps. Специалната лента за игри, оборудвана с технологии 4T4R и HE160, осигурява скорости до 4804 Mbps, специално пригодени за игри във всички платформи. С възможността да поддържа 8 потока, Archer GX90 осигурява увеличен капацитет за едновременно предаване, осигурявайки безпроблемно игрово изживяване за множество устройства. Интегрирането на 1024-QAM кодиране позволява на рутера да предава повече данни едновременно, като допълнително подобрява цялостната производителност на игрите. Широкообхватния 160 MHz канал, най-високия наличен такъв, осигурява максимална скорост на трансфер на данни и позволява по-плавно игрово изживяване. В комбинация със стабилния сигнал на рутера, Archer GX90 поддържа връзка без прекъсвания, което ви позволява да се потопите напълно в любимите си игри.

Въпреки своя "жилав" външен вид, рутерът Archer GX90 може да бъде опция и за тези, които искат стабилна връзка, плюс впечатляваща скорост и работа без забавяния за успешна филмова вечер или безпроблемна конференция, както и добавена онлайн сигурност, даваща възможността да управлявате и наблюдавате онлайн активността на децата си.

 

* съдържание на TP Link