Надградете компютрите си до най-новия софтуер и технологии по време на кампанията "Keysoff.com Best Software Sale" през тази седмица и спестете много пари от вече намалените цени. Отстъпките започват от масивните 45% и достигат до огромните 62%, от Windows 10 до Office 2019, така че независимо от софтуера, който искате да купите, ще спестите големи суми.

Снимка: keysoff

Времето е ограничено, предложенията са валидни само 7 дни, сега е идеалната възможност да направите изгодна сделка.

По-евтин ключ за Windows 10

За да получите по-евтини цифрови ключове, а именно 45% допълнителна отстъпка от цената в уебсайта, просто използвайте следния купон по време на покупката: KOLE45

Office 2019 с големи отстъпки?

Снимка: keysoff

Нещо повече, KeysOff стартира специфични кампании и предлага още по-добри отстъпки за потребители, които се нуждаят само от MS Office или пакет от Windows и Office.

По този начин е възможно да получите 62% отстъпка за Office 2019 с купон: KOLE62

Също и за Office 2016?

Ясно е, че отговорът е положителен. Просто използвайте купона KOLE60, за да получите до 60% отстъпка.

Още повече отстъпки в KeysOff?

Снимка: keysoff

Несъмнено това е един от най-търсените офис пакети в последно време и отличните промоции не могат да бъдат пропуснати.

Така че, за допълнителни 55% отстъпка от цените в платформата, можете да използвате купон KOLE55, за да получите:

И така, какво още чакате? Възползвайте се от нашите оферти с огромни отстъпки по време на "най-лудата продажба" на софтуер, преди цифровите ключове да бъдат разпродадени. Да не съжалявате по-късно, че сте пропуснали тези специални оферти. Направете покупката си веднага.

Купете от световен лидер в продажбата на оригинални игри и софтуерни ключове. Имаме клиенти от всяка част на света. Ние предлагаме 24×7 поддръжка, заедно със страхотни оферти за цялата ни гама софтуерни ключове. Когато купувате от Keysoff.com, можете да сте сигурни, че имате работа с доверена марка, която продава само оригинален софтуер.

За да се свържете с нас, просто изпратете имейл до service@keysoff.com и нашият екип за поддръжка на клиенти ще се погрижи за вашата заявка възможно най-скоро.

 

*материалът е предоставен от keysoff