В света на електронната търговия в България и на международния пазар официално навлезе нов играч.

NEXT BASKET вече предоставя на предприемачите възможността да се възползват от новия софтуер за електронна търговия.

Платформата предлага пробен период от 14 дни преди първото заплащане, четири месеца безплатно при подписване на годишен договор, и създаване на електронен магазин в рамките на 72 работни часа. Отличителна черта е гаранцията за връщане на средства, ако услугите не отговарят на очакванията на клиентите.

Как NEXT BASKET променя дигиталната сцена?

Технологични иновации, бързина и надеждност

Платформата се разграничава с иновативни софтуерни решения, които улесняват и ускоряват всеки аспект от процеса - от миграцията до оптимизацията на магазина за максимална ефективност.

Партньорите на NEXT BASKET могат да използват бърза миграция към системата, без да правят компромис с качеството на данните или изгледа на продуктовия каталог. След този етап, Партньорите ползват безплатен хостинг и автоматично приспособяване на сървърните ресурси в зависимост от трафика. Това осигурява непрекъсната работа на онлайн магазина дори в най-натоварените моменти.

Като част от Software-as-a-Service (SaaS) услугите, NEXT BASKET предлага готови дизайнерски теми, но също така дава възможност за бърза персонализация или създаване на нов дизайн, отговарящ на специфичните нужди на Партньорите.

Мобилното приложение, което е в процес на разработка, ще предостави на потребителите на Платформата възможността да управляват своя магазин директно през мобилните си устройства.

Пълна гама от услуги за електронната търговия

Партньорите на NEXT BASKET имат достъп до личен консултант, който да ги подпомага във всички етапи на разработка и поддръжка на електронния магазин. Този експерт е на разположение за консултации, предоставяне на ресурси и споделяне на добри практики.

24/7 Help Point за техническа поддръжка е на разположение, като задачите се обработват според тяхната важност, а не по ред на постъпване. Това гарантира, че всички проблеми се решават своевременно.

Експертите на Платформата предлагат набор от над 125+ различни услуги в областта на е-търговията. Сред тях са например обширен набор от услуги, включително продуктова фотография, копирайтинг, SEO оптимизация и дизайн.

NEXT BASKET: Отваря вратите към безкрайни онлайн възможности

Всеки магазин, базиран на Платформата, може да предлага неограничен брой продукти без допълнителни такси при плащане с карта. От края на септември, Платформата ще разшири своите услуги, предлагайки доставки до 28 европейски страни и кол център, което ще преобрази електронната търговия.

При международни поръчки, доставките се осъществяват в сътрудничество с водещи логистични компании.

Официалният сайт на NEXT BASKET вече е активен за заявки, като вашето поръчка може да бъде активна само след 72 работни часа!


Материалът е предоставен от NEXT BASKET.