Част от необходимите качества за един геймър е бързината на реакциите. Докато очите ви шарят по екрана, а ушите ви следят и за най-малкия нехарактерен звук, трябва да сте в състояние да кликате с мишката и да биете по клавиатурата с невероятна бързина. Подобни умения се развиват с години опит. Защо тогава бихте използвали ноутбук с тъч-екран, за да играете любимите си гейм заглавия?

Ако все пак искате да експериментирате, като контролирате играта си с докосване на монитора, Battalion Touch CZ-10 може да ви се стори интересно предложение за геймъра в движение. Машината се радва на доста добри характеристики, като можете да избирате какви точно компоненти да вложите. Цената за базовия модел е около 999 долара.

Дали това отговаря на техническите спецификации, преценете сами - двуядрен процесор 2x 2.53GHz Intel Core 2 Duo Mobile P8700, 2GB DDR3 SDRAM, видео карта Mobility DDR3 512MB ATI Radeon HD 4650, 250 GB хард диск, 3D съраунд и поддръжка на LAN и Wi-Fi са спецификациите на базовия модел.

Вградена камера, Windows 7 и подарък чанта допълват комплекта. Срещу няколко долара отгоре можете значително да подобрите конфигурацията на Battalion Touch CZ-10. Отделно от това можете да избирате между корпус в металическо черно или в огнено червено.