Коментари - HP показа необикновения компютър Sprout (видео) | IT.dir.bg
назад

HP показа необикновения компютър Sprout (видео)

Hewlett-Packard (HP) изненада с иновативния компютър Sprout.

Обратно в новината

Коментари - HP показа необикновения компютър Sprout (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умрела работа.

... всичко е мн хубаво... Само не разбирам защо вместо надвиснал проектор със съмнителна резолюция и бял екран, да не се използва отдолу обикновен втори тъч дисплей...

Принципно да , но в частност като е отгоре сканира тримерно обектите.

Колко съм глупав! Досега си мислех, че за 3D образи е необходимо нещо повече от една камера...

Поредния иновативен боклук.

Страхотно! Но ще изчакам следващ модел, който вече да има и нива на чуствителност на натиск.

Готино е много готино даже , ХП изригнаха

Ето това е иновация, а не iWatch... Браво на HP !

и едното, и другото са иновация.

Часовниците са измислени преди векове, смарт часовниците също има доста преди iWatch.... НО цирковете на Apple са впечатляващи и плебеите умират от кеф. Ако Sprout беше направен от Apple, сега хиляди бързоизоставащи щяха да мучат колко са велики. Така или иначе, Sprout е уникален продукт и свалям шапка на HP. Между другото, проекта Sprout е ръководен от бивш служител на Apple.

Няма страшно. Сега Apple ще изкарат iSprout, на цена $3999 и пак ще са иновативни

хмм, то голямо пипане, голямо ръкомахане. Направо да го пишат фитнес уред. Сега си предствевте един работен ден от 8 часа ръкомахане из въздуха. хахах :-) Нещо това жестово управление, освен да изглежда куул, не е особено смилено според мен.

Не е лошо преди години по моловете имаше такива интерактивни прожектори с плуващи рибки и като ходиш по "водата" правиш вълнички та рибките бягат. Сега са го сложили на компютър, не че е лошо, но може би да ги продават и отделно тези неща.

Само 23" non-touch монитор (трябва да е поне 27" при тази цена), само Full HD (не е 4К), само 2GB евтина графична карта, само 8GB RAM, WiFi без 802.11ac стандарт, арахаични USB2 портове, евтина 1К камера за 1$, няма дори SSD диск, а хибриден диск отпреди 5 години... И накрая - липсва клавиатура и мишка... има само една голяма подложка за пипане с две ръце... Не е компютър, а пълно разочарование...

Излез малко от рамката за ползване на компютър. Хората показват нов начин на създаване на съдържание и работа с компютъра. Относно нямането на клавиатура, навремето така са викали и за мишката "за какво ни е тази джаджа". Сега обаче милиони хора на ден работят с часове на компютъра без дори да натиснат един бутон нанклавиатурата, а цъкат само с мишката. Тази джаджа има бъдеще особенно ако се продава отделно.

Помисли си малко защо Windows 8 не го купуват, а предпочитат Windows 7... Защо не искат да ползват touch интерфейс, а класически? Защо не ползват таблети за ретуширане на снимки, а ползват Photoshop на компютър? Игричките и работата на компютър са различни неща, само децата не разбират това...май не си се наиграл като малък и все ти се играе...

Ами чети, бббеееее! Пише че към комплекта има бежични мишка и клавиатура. Другите глупости няма да коментирам

Ти виждал ли си някога all in one компютър на HP? Защо ли не се избиват хората да ги купуват? Никакви детски реклами няма да им помогнат... Порасни малко и тогава да си приказваме за компютри...явно си на тема детски играчки...

Никой не е прокоментирал цената, а тя е много прилична като му гледам параметрите. Сравнено с "маковете" е направо без пари.

Не си прав...при "Мак"-а даваш 1000 долара само за дизайн...все пак са дизайнерска компания.

Тези от Apple не са дизайнери - те казват "Горд съм, че съм гей!"

Illuminator - тва със сигурност не е от илюминатите.

Чудя се как никой не е направил лаптоп с тъч дисплей вместо клавиатура, Би бил с пъти по удобен от този хибрид понеже няма да ти хвърлят сенки ръцете и би се виждал в пъти по добре от проектор в силно осветено място.

Много си назад с технологиите явно. От години се произвеждат подобни лаптопи.

Ми направи го ти бе. Сигурен съм, че никой освен теб не се е сетил.

От 2011: Acer ICONIA 6120 Dual-Screen Touchbook

От няколко години има такива.

Интересен продукт, готино видео... но освен за дизайнери не виждам приложение в ежедневието.

хората са го написали... "...да смесят реалността със своето въображение, а на геймърите да използват реални обекти в игрите." кое не разбра от това изречение? оборота на гейм индустрията отдавна задмина този на холивуд.

Гледане на порно, или по-точно гладене...

Май искаш да кажеш онаниране? Подобни движения и задоволяващ ефект...

Никой не е казвал, че един и същи тип компютър е универсален и върши работа на всеки тип потребител.