Коментари - HTC: Положението не е ”толкова сериозно” | IT.dir.bg
назад

HTC: Положението не е ”толкова сериозно”

Повече от година HTC отчиташе двуцифрен ръст в приходите всяко тримесечие, но празничната последна четвърт на 2011-а се оказа, че няма да бъде толкова щастлива за тайванската компания.

Обратно в новината

Коментари - HTC: Положението не е ”толкова сериозно” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя па, тоя па. Скрий се с тоя жълтурник в Корея. Самсунг са изпили само твоя малък мозък. Добре, че излезе крадения Хандроид и най-вече поръчките на Апъл та да живнат малко. Корейско или друго жълтурско ще си купя само тогава, когато Европа и Америка престанат да съществуват. ПС: Да, НТС са по-качествени от Самсунг като смартфони, но камерите им са пълен ташак. 5 годишна Нокиа има по-добра камера от най-скъпото НТС.

Понеже явно според теб ябълките са толкова велики - я ми каже къде се произвеждат ?!? (въобще няма да говорим къде и как се проектират, защото там нещата се решават от съда)

Не забравяй че гнилите плод-зеленчуци пак ги правят "жълтърковците", даже графиката на софтуера се сумнявам да е американска ! Кажи сега от кого е откраднат андроид, Самсунг са на върха в момента с техните екрани, и правят чиповете на ябълките даже !!! Молим ама доматите с колците не ги ядем !!!

Та от кой е краден Android-a, че не стане нещо ясно...

Имал съм в ръцете си Galaxy S i HTC Desire HD. Какво да кажа...Бързо , бързо се оттървах от htc-то Тежък , тромав, лагав , кофти телевизор , камера директно за боклука , Смешна работа ! така че не дрънкай наизуст , а глей статистики и икономически отчети ! Мен мозъка дори ми е по голям от нормалното , докато твоя не стига и за милиционер...

Тоя па, тоя па! Нокия изостана поне от две години насам бе! И тоя виц, че на 5 год нокия камерата е по добра и от на най скъпото HTC го разправяй на непросветени хора!!! Явно ти си с някаква дърта нокия и не си хващал въобще в ръцете си скъпо HTC!

Хората от HTC играят на "сигурно" По-добре да си предвидят нещата както трябва а не после да има "ама ние...." За мен те правят най-добрите устройства. От години ползвам само техни продукти и да ви кажа, няма аналог за качество, функционалност и стабилност, да не говорим за бързина.

Да му пикая на Самсунг-а, от 6-7 опити да имам тяхно устройво - ТВ, телефон или друга техника, всеки път се завършва с псувни и нерви, като се почне още от SGH-500 и 600. Да, много са красиви на външен вид, ама като функционалност, удобство за работа и качество никак. Бързат да напускат 600 модела телефони, всичките с бъгове и недомислици. Успех на феновете им.

Затова на Самсунг са най добрите панели , с най висок дял в продажбите на смартфони в света и т.н. и т.н. Затова изпиха фантастиката на Епъл ! Имат и най добрия съпорт ! Самсунг Галакси С II - НАЙ ДОБРИЯ ! Имам телевиазор Самсунг , мой приятел има също ТВ Самсунг но по-висок клас (3Д) ! И двамата сме на мнение че това е най доброто за парите си ! Никакви проблеми , напротив ! Само кеф и удоволствие от покупката !

Имам телевизор самсунг за цената си е добър съгласен съм, но въобще не е с панел на самсунг... 80% от телевизорите на самсунг не са с тяхна матрица по простата причина че е скъпа. Да наистина матриците на Самсунг и ЛГ.Филипс са най-добрите като технология но са и най-скъпите. Имам и монитор Самсунг от много висок клас (за времето си) със S-PVA матрица, но качеството за цената си е отвратително първо се скапа механиката на стойката за няма и година после се скапа и самия монитор точно след като изтече гаранцията, а говорим за висок клас монитор на висока цена... но както и да е имат си трески за дялане. За телефоните им нищо не мога да кажа дано са по-добри от мониторите им. Виж телевизор пак бих си взел техен...

Вече никой не може да се мери със Самсунг ! Корейците си произвеждат практически всички компоненти за телефоните си , генерират най голяма печалба и предлагат най високо качество и бързина !