Коментари - Samsung започна продажби на нов смартфон | IT.dir.bg
назад

Samsung започна продажби на нов смартфон

Samsung пусна в продажба новия си смартфон Wave 3 с операционна система bada 2.0. Моделът е изпълнен в алуминиев корпус и струва около 545 долара, според различни източници в интернет, съобщи TechNews.

Обратно в новината

Коментари - Samsung започна продажби на нов смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ебати телефона ...няма дори и шаиба

хаха изчислителна мощ?!? какво толкова ще изчилява та това е все пак само един телефон. И ме отказьаха на 5-мегапикселовата камера. Това е най-голямото предимство на телефоните че имат камери. Затова само нокиа н8 това е

Отвори си очите навреме... Всички са имали Нокия, но сега са Самсунг, а колкото до камерата, има модели с 8 мега пиксела и даже с 10 ...и пак са Самсунг!!!

Нали знаеш че всичко е изчисления? Дори да ти пусне музика, пак прави изчисления

Няма как да знае , не се напъвай да му обясняваш . А това с камерите само доказва, че човекът не разбира от техника . И 1000 мп да е една камера пак ще прави отврат снимки след като оптиката е кофти и матрицата е малка . Така или иначе 99,9% от снимките са най много за фейсбук

Както ти го казаха, всичко е изчисления. Компютъра ти, телефона (било то и с монохромен дисплей от 1995г.) постоянно прави изчисления и преобразувания, дори и ти нищо да не правиш в даден момент. А по темата - кой ти гледа камерата на телефон - ползвам я само за разни QR кодове или нещо дребно да щракна набързо - някоя бележка или подобно. А и не мегапикселите са най-важното нещо. Тя може и 12MP да е, но като е с кофти оптика и сензор - все тая. Имам DSLR апарат, 8MP. Има и разни сапунерки, рекламирани с по 12-14-16MP. Ела да ги сравним ако искаш... :)

типичен пример на ламе с телефон Нокия