Коментари - Срив в продажбите на HTC смартфони | IT.dir.bg
назад

Срив в продажбите на HTC смартфони

Спад от 30% в продажбите на Android смартфони застигна тайванския производител HTC, един от лидерите на пазара.

Обратно в новината

Коментари - Срив в продажбите на HTC смартфони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички е ясно, че цените на смартфоните е завишена в пъти, но не това е най важното. Лошото при тях е, че винаги могат да ви подслушат, да определят местоположението Ви, и най лошото е, че могат да откраднат без проблем личната Ви информация. Всеки да има едно на ум, като купува, и какво качва в такива джаджи. На това се вика техреволюция, и защита никаква, от който и да е. Вече се вграждат шпионски програми в ОС, а защо не и в ядрата. Най сигурно е пеша до......с извадена батерия. Ха със здраве!

Корейците от сасунг и LG (корейци и те, нали?), са големите победители за момента. Изтепаха пазара.

iPhone е една надценена пръдня! Имам HTC Аmaze и мога да кажа че заедно с Rezound и SGS2 е най-добрия смартфон в момента! 1.5Ghz процесор, 8 мегапиксела камера с панорама, burst mode, двойна светкавица, уникално качество на снимките, 1080p хай-деф, 2 мегапиксела предна камера, 1 GB RAM, страхотна конструкция, и е 260 долара с 2 години план с ТМобил в Щатите. iPhone 4s има 800MHz процесор, 512 mb RAM и със сигурност не струва парите които се искат за него - от 199 до 399 долара в зависимост от паметта пак с две годишен план

От времето на смарт часовниците,та през Смарт автомобилчето та до днешните смартфони-един дол дренки.ПЪЛЕН таш.к!

Ха ха, това само потвърждава тезата, че ябълките са царе в маркетинга. Представят ти "новия ай-телефон", като нещо супер, мега, гига революционно....

За какво служи един телефон? Ами да водиш телефонни разговори. Всичко друго което са нахакали в т. нар. умни телефони е да се оправдаят супер високите им цени, ето видите ли телефончето ви казва какво е времето по гласова команда. Затова ще плащате яко. Някой беше казал - смарт фоне, тъпи хора. Та приказката ми беше, за какво се ползва най/много телефона - ами за лафмоабет, особено в спешни ситуации. От тука следва какво се иска от един телефон - яка батерия, 10 дена в стенд бай поне, лек, тънък, и здрав. Никаква камера, щото камерите на всички телефони са си пълен ташак. Някои си мислят, че пикселите правят камерата, ама оптиката е. Айде със здраве в дискусията на кой му е по-смарт телефончето.

Грозденцето е доста кисело, мдааа... един смартфон освен за говорене се използва за интернет, gps (който се използва не само за каране, а за всичко дори и ако си в планината да не се изгубиш защото ти показва къде си), сателитни и пътни карти на света, графика на градския транспорт, трафик по пътищата, радио, безплатни телефонни обаждания до целия свят чрез Viber например, ютюб, новини, имейл, 3д игри, фейсбук, резервации за самолети, влакове, билети за кино, и какво ли още не =) Така че да, грозденцето е много кисело =)))

С приказката за гроздето ставате банални вече. Не се ли сещаш че някои хора може да нямат нужда от всичките тия дивотии на телефона дето си ги описал. Моят Проф. например има хенди, което го включва само ако иска да се обади на някого, след това го изключва.

Аз също съм от тези, които не искат да си купят ново HTC. Имам DHD, но от компанията постоянно го пренебрегват що се отнася до обновления. Не ми харесва и че за да слушам музика трябва да ползвам само техни аксесоари. Батерията е слаба. Компанията като цяло бълва много телефони, но нищо гениално. Следващият ми телефон няма да е HTC.

На този етап на цени на тези устройства,и предлаганите месечни пакети за тях не бих си купил нищо подобно,каквато и марка да е !

Аз от 2 години ползвам HTC HD2 и съм много доволен! Но определено последните модели разочароват в сравнение с това което беше HD2 в момента в който излезе.....

Мда... мислех да си купя HTC, но не го сторих - и гледай ти каква беля станало от това!

Спада в качеството дава своя резултат.

хаха това само показва, че хората не купуват телефоните заради софтуера или за това колко процесора има в него, а заради хардуерните функции като например безплатна навигация, качествена камера и т.н. Най добър в това отношение си остава Нокиа н8 - 12 мегапиксела камера, безплатна качествена навигация, безплатен офис пакет, usb on the go - изключително полезна функция и т.н. Не си давайте парите за боклуци...

кой нормален ще си купи тия тайвански или корейски боклуци? има една марка и това е Нокиа. Всичко останало е боклук.

Знаеш ли какво е КОН С КАПАЦИ? Досети СЕ САМ!

А ти какво си - кон без капаци? HTC са боклук естествено и нещата си идват на мястото. Също и андроида.

НТС не бяха лоши телефони. Просто с този Хандроид дето го пробутват, понеже е евтинджос, това е бъдещето на такива производители. Някой да намира разлика между Самсунг, НТС, ЕлДжи и подобни жълтурски компании? Аз поне не намирам. Пазра се пренасити с еднакви модели. В момента само Нокиа и Епъл се различават от масовката, като последните всички ги копират.

HTC няма нищо общо с масовката, която изброяваш. Сравнен с Гнуссунг, HTC е много по-здрав, по-красив и с много по-добър интерфейс. А Хандроида е само платформа при тях - интерфейса е HTC Sense и няма нищо общо с Хандриода на Гнуссунг, Сори Ериксон, или който и да е там.

Как може такъв скъп телефон да няма дори светкавица към камерата? Дебилщина някаква... (за HTC Diamоnd говоря). Отделно имах проблеми с драйвъри. Разкарах го. Той ми беше подарък. С парите си купих още една свястна нокиа (понеже ползвам две карти, а не искам дюъл) и ми остана за мощен запой даже. Само Нокиа! Съгласен съм, че тези тъпотии ай не знам си кво, смарт "умни" уж не знам си кво, са играчки на които им пада батерията за нула време и са предназначени основно само за гъзарлък и фукня.

Аз съм с HTC и съм много доволен. Не казвам, че IPhone е лош, вероятно дори е по-добър, но пък е и по-скъп. Всеки сам си решава.

Най-добрият телефон!!!!!

ами точно така е. Зомбитата купуват, само за да се тежкарят.

на мен ми е 3-ти. О пак ще си купя! Това ако не е платено от Apple здраве му кажи!

Е нормално - HTC са боклуци с бъгав софтуер - кой ще ги иска ?

Купих си ХТЦ с андроид и смея да кажа че е с класи над iPhone. Дисплеят му е по-голям, по-контрастен, софтуерът е много приятен и удобен, а допълненията на HTC Sense са направо върха. Изработката на апарата също е много по-качествена от пластмасовия iPhone.

За съжаление тук бих подкрепил user - в момента на покупката телефоните на HTC не са кой знае какво, поне откъм софтуер, а често и откъм драйвери, които да управляват иначе качествения хардуер. Имам HTC Dream още от момента, в който излезе, но всичките официално излезли ROM-ове така и си останаха недоизпипани. Едва след рутване и инсталация на "сготвен" ROM нещата си дойдоха на мястото, но това определено не е за всички.

Уф я стига с тъпите коментари от "ЗОМБИ"-та. Аз съм бил притежател на 3 HTC-та и 2 iPhon-a и да си призная повече няма да си взема iPhone. Той е за хора, които искат да се фукат, че имат скъп телефон, въпреки, че го ползват за само за слушалка. iPhone- е скъп MP3 плеър, ако не му правиш jailbrake и всичките там простотии. Да не говоря, че като му се скапе батерията хвърляш телефона.

jizast

Не се плюнчи ами виж резултатите от продажбите...аман от дървени философи

Имал си ти ...дръжки ;-)