Коментари - Истинското отношение на Apple към Android | IT.dir.bg
назад

Истинското отношение на Apple към Android

Грешка на съдията по делото на Apple срещу Samsung в САЩ е станала причина в интернет да се появи информация, която не е трябвало да стане публично достояние. Информацията, от една страна, не е толкова секретна, но от друга, разкрива какво е наистина отношението на компанията към Android.

Обратно в новината

Коментари - Истинското отношение на Apple към Android | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е истината е очевадна - Apple е оригинала, самсунг копират и го правят по-евтино ! То не е само при смартфоните - цялата жълта раса копира техническите постижения ан Европа и Америка - като почнете от смартфоните, софтуерите, минете през колите и стигнете до инженерните съоръжения като АЕЦ-ове и т.н. Просто люлката на цивилизацията и откритията идват от Европа и Америка - на жълтите им стига мозъка само да копират и сглобяват по гаражите, за да е по-евтино за балъците !

Единственото дошло от Америка за iPhone е външният му вид. Оказа се обаче, че това е дизайн, който е предложен много отдавна и няма как да се патентова. Все едно, да кажеш, че някой може да патентова приемането на информация през очите и ушите и да съди всеки, който създаде устройство ползващо тези канали за комуникация с мозъка на човека.

Е Епъл се сглобяват само от бели хора в... Китай :) Смехххххххх !

Явно нямаш ни най-малка представа от нивото на университетите в Южна Корея, Япония и някои в Китай. Виж в статистиката като най-добри R&D институти кои са в световен мащаб.

Затва ли едно време арабите кат са ползвали отходни тръби и улично осветление, в цивилизования Лондон са си изхвърляли съдържанията на нощните гърнета директно на улицата?

Как го нападнахте само Apple ползувателя ::)) Оставете го да си мисли че света се върти около него.

Дааа , те от Apple са открили и барута !

Сtriker, защо ти се преименувал? Да говориш за Android, че бил за евтини телефони, доказва какво ламе си всъщност ! Същото е да кажеш, че линукс е за евтини компютри - а той просто работи на всичко - от 386 за 5$ до меинфреим машини и 'суперкомпютри' за стотици милиони $. Баси глуповатите изказвания дето вкарваш..честно ти казвам ..по-добре спри да се излагаш

Не били заплаха, затва всячески се мъчат да им ограничат продажбите?