Коментари - Слухове връщат Бил Гейтс в Microsoft | IT.dir.bg
назад

Слухове връщат Бил Гейтс в Microsoft

Бил Гейтс обмислял варианта да се завърне на работа в Microsoft, съобщи наскоро Fortune. Целта на подобен ход била да се повишат акциите на софтуерния гигант от Редмънт. Изданието не съобщава името на източника на информацията.

Обратно в новината

Коментари - Слухове връщат Бил Гейтс в Microsoft | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все едно агент Гоце да се върне в БСП за шефче. Сетила се Мара да се побара....

Бате Били е преоткрил отколешния принцип, че ако една работа не я ръчкаш отвътре да върви напред, то тя запада и накрая се сгромолясва!

Не съм привърженик на Microsoft , не ползвам продуктите му , но за мен това е един от най-великите хора на нашето време . Заедно със Стив Джобс, Линус Торвалс , това са хора с "неограничен"мозъчен капацитет.Това са геройте на нашето време.

само и героИте да беше писал, щеше да е супер

оф, чакай да помисля малко, в щатите да не са вдигнали пенсионната възраст бе:) оф, мамка му:) сериозно - може би е по-добре да се върне, поне за open source общността ще е по-добре - повече боза - we suck more както се казва:)

Купувайте акции!

Билчо си разправя насам натам, че не му пука е за парите, ама вече като не "най-богатия" на света и запари в стомаха ...

Ходи си на село. Мислиш, че му пука, че не е най-богатия на света?! Пак има повече пари от колкото цялата ни държавица, достатъчно да осигури живот в пълен лукс на 15 поколения свои наследници.

Много си го чувал и ти ама нали трябва да кажеш нещо

Щом го влече, нека се върне :)

Жалко че има такива повърхностни хора като теб :)

Че той не е най-богатия от доста време насам.