Коментари - Социална мрежа за секс набира скорост | IT.dir.bg
назад

Социална мрежа за секс набира скорост

Новата социална мрежа Badoo със своите 130 милиона потребители има шанс да се превърне в четвъртата социална мрежа в света, в която ще намираме секс партньори.

Обратно в новината

Коментари - Социална мрежа за секс набира скорост | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много тъп сайт. Поредната социалка. Само през компа сме много социални.

на жадните за секс рибоци с по едно троянче в... кернел-а.

не ми харесва този саит!

Тъпо! Като влезеш в Badoo.com, сайтът ти преглежда IP-то и поради липса на подходяща опция ти изписва Страна "Bulgaristan", език: "Turkce" :( Поне да оставаше с английски по подразбиране, пък то...

И ето, задава се края на Гепиме. :) 2 години макс и сирачето от Пловдив ще остане без основната си хранилка. И ще трябва да вдигне измамите в Грабо, за да върже гащите... :)

не само Гепиме ще окъса..и vbox постепенно никой не го бръсне и всеки си отваря директно youtube, и google maps вместо bgmaps и така. ..нормално е локални сайтове с нисък бюджет, да не могат да се конкурират със световни такива.

Абе аз сайтове за емоционално и сексуално травмирани като Гепиме не ползвам, vbox винаги е бил сбирка на неграмотни бачкатори, но от друга страна никога не съм ползвал google maps вместо bgmaps, не за друго, ами защото google maps се обновява за България специалто на 2 години веднъж. Избирай си по-добре примерите.

Ти bgmaps не закачай, защото maps.google не знае кои са еднопосочните улици в градовете! Плюс това не знае кои са най-близките спирки на градския транспорт, плюс още една дузина обекти, които си плащат да са на картата и на хората им трябва да ги намерят.

Гугъл се изпедерастиха от момента, в който добиха монопол при търсачките. Предполагам, че е нормално. Но рано или късно, всичко безплатно излиза през носа. В момента Гугъл убива местни фирми, като предлага същите услуги на загуба. Запитайте се какво ще стане, когато се затрият местните фирми. Пише го в учебниците по икономика, в секцията "монопол и дъмпинг".