Коментари - Банка: Microsoft ще купи част от Nokia | IT.dir.bg
назад

Банка: Microsoft ще купи част от Nokia

Водеща датска банка очаква Microsoft да купи поделението за смартфони на Nokia. Сделката ще се осъществи през първата половина на 2012 г., пише финландското издание Taloussanomat, позовавайки се на източници от Danske Bank, предаде TechNews.

Обратно в новината

Коментари - Банка: Microsoft ще купи част от Nokia | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я, НОКИА - БДЖто на Финландия, първо го фалират и след това... за жълти стотинки !!!

Пресметливи американци и амбицирани финландци вероятно трябва да отговорят подобаващо на самураите , ние си чакаме и сменяме телефони на максимум две години и ... малко !

Майкрософт + Нокия + смартфон = ТРАГЕДИЯ :) Губещите се съюзяват. Така провала ще е грандиозен.

те симбияна няма да го продължат, но новините от последните няколко месеца за това как минават на уиндоус ОС явно са били подготовка точна за тази продажба. Само незнам останалата част от нокиа, която не се продава с какво ще се занимава. Сигурно ще продължи да продава чалъми.

Напоследък нокия бълва такива боклуци, че подобна прожадба може само да и е от полза. А ако продължат със бъгавият симбиан - ще загубят и малкото си клиенти. В момента се държат на пазара заради евтините телефони - от скъпият сегмент на смартфоните почти нямат клиенти, защото хората, които дават много пари за смартфон очакват високо качество, надежден софтуер и професионална поддръжка - все неща, които дървената нокия вече не може да им даде !