Коментари - Мерим дрехи с точност до милиметри в интернет | IT.dir.bg
назад

Мерим дрехи с точност до милиметри в интернет

В интернет заработи нова услуга, способна да определя отдалечено параметрите на човешкото тяло. UPcload е дело на двама немски разработчици, които са били изкушени да определят дистанционно размерите на своите дрехи.

Обратно в новината

Коментари - Мерим дрехи с точност до милиметри в интернет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги съм смятал, че проблема при пазаруването на дрехи онлайн е, че различните производители понякога(често/винаги) послъгват за размера на дрехата.

най-накрая. Бъдещето е сега : )))) Дано света не свърши скоро

Браво, много хитра идея за референтен размер.

Всяко ново е добре забравено старо. Маркер тип мишена за определяне на мащаба и позицията в пространството е описан в българска заявка за патент от 1999. Лошото е, че българското патентно не намери потенциал да "разбере" заявката, за разлика от немските специалисти, които са я разбрали след близо 13 години...

Най-после в 21-век е утвърдена нова универсална единица за дължина и тя е - копакт диск! Край на диктата на метричната система и на системата Си! Да живее новата измерителна система!!!

Освен тъпи подигравки, бай-ганьо дгуго не може да сътвори!

Гроздето е кисело - казала лисицата. :-)

прав си ..винаги под подобна положителна новина има поне един или няколко присмехулника с никове "ха-ха", "ХА" или "хахаха", с безсмислен коментар