Коментари - Трима космонавти отлетяха към МКС | IT.dir.bg
назад

Трима космонавти отлетяха към МКС

От космодрума Байконур днес към Международната космическа станция (МКС) бе изстреляна ракетата-носител „Союз” с интернационален екипаж на борда, съобщи ИТАР-ТАСС, цитирана от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Трима космонавти отлетяха към МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

16:21 на 21 декември. Ще се скачи с МКС в 15:20 на 23 декември. Абе, Орела и Аполона как успяха да се скачат толкова бързо над Луната в далечната 1969г.!?

Така е като има успех при Руснаците новината е някак между другото, но ако американците бяха направили нещо щяха да го кажат в всички новини по телевизиите. Истината е че Руснаците са ненадминати в космическата програма със всички полети и със станцията Мир на която са натрупали въпросния опит, докато братята хамериканци с тяхната печално известна станция скайлаб нищо не направиха. Не случайно първия и основен модул на международната станция е руски.!

Даже по Дискавъри, в един документален филм, американците от НАСА си признават, че без руснаците МКС още щеше да е на ниво чертожна дъска. Чисто и просто руснаците са най-добрите с космическите технологии. Американците просто разполагат с повече пари и не им личи толкоз кат губят по няколко сонди на година. За което не се и говори много де. Но който има желание, има си специализирана литература и там всеки с малко акъл може да види кой е по-напред. И не, едно бодване на знаме на Луната не означава погром над СССР.

Хайде бе, къде са русофобите сега да полаят... Когато Русия загуби Фобос-Грунт, много словоохотливи бяха, а сега когато за n-ти път, САЩ използват Союз, заедно с руски космонавти, нещо са се умълчали. Подлоги и лумпеняци!!!

Олег Кононенко е космонавт не астронавт :)

Е това го пише в заглавието. Нищо че по-нататък в текста стават астронавти. В такива случаи, предполагам, заглавието е с предимство;). Което пък прави американеца космонавт. :))

Американеца е ...пътник. Руснака го вози :-)