Създадоха сперматозоиди в лаборатория

Изследователи от Германия и Израел са успели да отгледат сперма от мишки в лаборатория, като са започнали само от няколко клетки. Новото постижение открива възможността мъжете, страдащи от безплодие, да могат да зачеват собствени деца, вместо да използват сперматозоиди от донори, отбелязва „Телеграф“, цитиран от "Класа".

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде, няма нужда! 7 милиарда станахме вече. По-добре измислете как да се контролира популацията и дали не трябва кастрация за определени видове с име на алкохолна напитка с три букви.

Очакваме изявление от ватикана, че това е против божията воля и католицизма. А след това и нашата църква да се изцепи по въпроса.

Лошо, вече не им трябваме на жените, сега ще ни избият до крак, бягайте докато можетеееее!!! ;G

И кво като сме 7 милиарда? Проблема идва от това, че под 10% от населението ползва повече от 50% от ресурсите.

То е измислено - повече опаковани храни. Пише в статията, че те съдържали женски хормони. Дано по скоро да се създадат изкуствени женски карантии, че да има малко баланс на силите, а и работодателите да спестят от майчинството.

Всъщност проблемът не е в тези 10%,а в останалите 90%. мангасари. Дали са 90, дали са по-малко, въпрос на статистика. Някои екземпляри от които много трудно биха могли да минат за хора.

Форумен бот = чист ариец :)))! Ама тъп, тъп... Чак на "мангасар" мяза.

Ами тогава по-лесния вариант бре - няколко ядрени ракети, утрепваме 6 милиарда (сред които най-вероятно и ти) и готово. 100% ресурси за 5% от сегашното население (а който остане жив от ония 6 милиарда - тежко му)

Хм, доста интересен екип е работил по тоа въпрос. "Израелците" какво участие са имали в експериментите, некой може ли да ни информира?