Коментари - Холандия блокира достъпа до ”The Pirate Bay” | IT.dir.bg
назад

Холандия блокира достъпа до ”The Pirate Bay”

Съд в Хага нареди на интернет доставчици в Холандия да блокират достъпа до „The Pirate Bay” – шведски сайт предоставящ възможност за нелегално теглене на музика, филми и софтуер, съобщи радио „Холандия”.

Обратно в новината

Коментари - Холандия блокира достъпа до ”The Pirate Bay” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те и България я "филтрираха" от шенген .... пък един сайт ли ?

Нещастните адвокатчета на развлекателният бизнес и техните измислени авторски права ще доведат до робство и монопол. Няма нищо лошо споделянето на файлове - както и в споделянето на информация. Въпрос на време е да създадат още 10 начина да заобиколиш тази забрана. Интернет е свободен - има го преди шибаните авторски права, ще го има и след тях ! И стига хленчене за кражби на интелектуален труд - да си колкулират правилно цените и ще спрат кражбите, не да ми искат 5 хил. евро са скапаното адобе - е кой ще ти ги даде, направи го 50 и ще ти скочат стократно продажбите ! Но е по-лесно да се продава скъпо, за да има и за адвокати, и за съдии и за полиция и най-вече - за тормоз на потребителите, те трябва винаги да са виновни за нещо !

Не са чели те български поети и не знаят, че "не се гаси туй що не гасне!"

До кога???.................

Наща Замунда не беше ли точно в Холандия хоствана. Нали беше там демокрация, кинти, пътищата почистени, няма сняг, има ток и манна небесна. :-) Ще ревете вий за шкебе-чорбата, ще ревете.

Да им е честито, току що се наредиха до държави като Иран, Саудитска Арабия, Сирия и Либия по демокрация...

Забрави Куба и Сев.Корея :)))) С 2 думи холандците правят квото си искат, като напр. да блокират членството на Бг. и Румъния в Шенген... ама румъците им туриха пръста в гъза като им блокираха вноса на селскостопанска продукция и цветя в Румъния. Само ние сме путьовци и си мълчим - явно 500г. турско робство си оказва влияние и 130г след освобождението!!!

Хубава работа! Къде отидоха демократичвите ценности и свободата на словото,включително и свободния достъп до интернет?! А могат да плюят по китайците,че филтрирал достъпа до някои сайтове. Двойни стандарти! Носителите на правата,като видят,че са ощетени,да изискват свалянето от сайта на тяхна продукция - това е законния начин. На тези трекери са поместени не само защитени произведения - какво ще правим с тях?!

Всъщност, най правилния термин е `филтриране` на трафика, но това е важното. По скоро съм любопитен колко време ще отнеме на обикновения потребител да заобиколи забраната към дадено url

Няколко минутки с чичо Гугъл !

Чети по внимателно . Не се "спира" сайт,а се блокира достъпа до него.Недей да остроумничиш.

На тия, откакто им забраниха гъбите, взеха само глупости да правят.

Му-ха-ха! А дали ще спрете rutracker.org ? Ха-ха-ха...

те нищо не спират само филтрират