Коментари - iPad 3 излиза през март с LTE възможности | IT.dir.bg
назад

iPad 3 излиза през март с LTE възможности

Дългоочакваният iPad 3 ще излезе на пазара през март, твърди Блумбърг. Таблетът от трето поколение ще може да работи и в LTE мрежи (4G).

Обратно в новината

Коментари - iPad 3 излиза през март с LTE възможности | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уникално. Отново Apple са първи. Никой още няма устройство с LTE - само Apple. Освен това те сигурно са го измислили LTE. Хвала. Поклон. Невероятни са.

Имам iPad 2. Купих го от чужбина, тук още ги нямаше. Голям кеф в началото, но сега не съм го пипал от месеци. Наиграх му се. Обикновено го ползваме в тоалетната вместо списание. За сериозна работа не става, поне аз не му намерих приложение. Това ми е мнението за всички таблети, не само за iPad. Когато става дума за работа си сядам на нормален компютър. Дори имейлите си не чата на iPad-a. Пробвах книги да чета на него, но предпочитам истинска книга. Ако някой е намерил за какво полезно нещо освен за игри може да се използва, моля да сподели.

Да, в Холандия наяример ми върши страхотна работа когато ходя от град в град по работа - 1во за забавление, като филмчета и сърфиране в нета докато пътувам с влака и 2ро за пренс на файлове, презентации и "word" документи. Главното му предимство за мен е че е лек и батерията му държи много повече, в сравнение с лаптопа ми.

цена в българия 2000лв

след iOS5 "ъпгрейда" телефонът ми изчерпва батерията за

Има бъг,но те отдавна пуснаха пач-потърси го.