Коментари - Измамници пласират iPad-и от глина | IT.dir.bg
назад

Измамници пласират iPad-и от глина

Глина вместо таблети iPad получиха купувачите на канадски магазини. Жертви на измамата станаха десетки клиенти на реномираните вериги Best Buy, Future Shop, Walmart и London Drugs, предаде местният телевизионен канал CTV.

Обратно в новината

Коментари - Измамници пласират iPad-и от глина | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами доста българи отидоха там, нищо чудно. Като пуснаха мушенниците само защото се усмихвали така е.

Хамериканците са достигнали такова ниво на търговия , че връщаш стоката и никой не отваря кашона да провери какво има вътре. Освен това в рамките на 30 дни може да върнеш почти всяка стока в оригиналната опаковка без никакви обяснения или рекламации. Просто не ти е харесала и я връщаш... А сега размърдай си малко мозъка и помисли защо това е невъзможно да стане в България , Русия или Китай ?

Ми ти кажи? Хубаво, за момента там всичко е цветя, рози мед и масло. Ама нали се сещаш че тоя балон ще се пръсне някой ден? И колкото повече се надува, толкоз по-силно ще е пръсването.

Moже и така да стане , но системата доказано работи добре от десетилетия и то не само в САЩ . Може и да не е в нашия живот , но ти чакй да потъне гнилия капитализъм ;-)))

Владо той балоно се пукна вече. И вече си го отнесоха, дай боже и нас такова отнасяне: пазаруват като луди и то неща , които ние не можем да си позволим дори, когато няма криза. Изводите направи сам.

И ще се окаже, че глината е от района на Каолиново...

Китайците не спят, а? :):):) Те ще ви ебат мамата, така да знаете!

Простотията от снимката е уникална.

Така е! Едно време са целували земята, а сега електрониката. Просто ценностната система се променя (в което няма нищо лошо) и това показва, че някои остаряваме, а други са прекалено млади. Нито едно от старите поколения не се възхищавало от новото, но въпреки това всяко едно младо поколения е довело до по-високо развитие на обществото.

Няма лошо, когато се променя в нарастващ план. Когато отива към примитива си е точно простотия.

А ти по Ботевски на работа пеш ли ходиш? И Букурещки позиви ли четеш, за да научиш новините? :-D Айде стига с лицемерието.

Няма да казвам какво ще целуват утре, защото ще се сетите :-)

Ти си един мъдрец. Възхищавам се на гения ти... и напълно подкрепям мнението ти.

буаааа.