Коментари - Напрежението между Apple и Samsung нараства | IT.dir.bg
назад

Напрежението между Apple и Samsung нараства

Няколко събития от последните дни свидетелстват за ескалация на конфликта между Apple и Samsung, които се обвиняват в патентни нарушения.

Обратно в новината

Коментари - Напрежението между Apple и Samsung нараства | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто не трябва да има софтуерни патенти това е корпоративно извращение !!! printf%s,"SREDEN PRYST !!!");

Шевовете на ябълката заслужават единствено да ги натъпщеш с монети до пръсване и живи да ги опечеш. Аман от ненаситна свинщина и мания за величие или по-скоро паричие.

ХАПЧЕНЦААА къде сте ! Гугъл е американска фирма а чиповете на всички смартфони са по лиценз на английска !!! Да видим докъде ще патентоват, движения с пръстите !!!

Според теб докъде? :) Според мен докъдето си поискат! :)

Много преди гнилата ябълка сме виждали таблети и дори смартфони !!! Пример - HP Compaq tablet PC, с какво са по-добри и различни гнилите ябълки ?!?

Естествено, че жълтурите копират от САЩ и Европа - така е при колите, така е при смартфоните, така е и във абсолютно всички сфери ! Защото жълтурите могат само да копират нещо и да го произведат по-евтино, с няколко "екстрички", но да създадат нещо коренно различно, революционно и гениално досега не е имало случай ! Просто там и образованието и обществото не толерират свободомислието и креативността - само послушание и безроботно изпълнение на нарежданията отгоре - така е по-евтино !

Изпий си хапчетата. Google, Android е САЩ базирана компания.

Ненормален, та нали гугъл е американска компания ! Патентите са от сорта "свиваш пръстите и оставяш СРЕДНИЯ вдигнат", да видим до къде ще стигне !!

Май тея от eйпъл завиждат, защото не могат да направят нещо по-добро.

Оффф не стига, че всички започнаха да произвеждат Iphone подобни телефони , а сега и с претенции.

Все едно няко започнал маси да произвежда а другите да не могат ! От къде на къде ? Гнилата ябълка не е първата, просто успяха да пробият, та нали имаше покет pc-ta и таблети и 10 г. преди тях

Патентите в ИТ технологиите трябва да са валидни за един ИТ цикъл, т.е. за 2г. След изтичането на цикъла трябва да стават всеобщо достъпни, за да не спират напредъка на технологиите и конкуренцията. И подтехнологични патенти трябва да се забранят: Пример: Мултитъч? това е подтехнология на "singletouch" Представете си някои да беше патентирал "натискането" на мишката? ( не мишката а само натискането и ?!! - това прави Apple в момента, подтехнологични патенти )

кликането с мишката е патентовано! не от кого да е а от МалкоМек - link

леле, мале - "неправомерно ползване на технология за жестове"... докъде стигна света?

Е как да не ги мразиш? Нали техните телефони са чудо невиждано? Не разбирам с какво отключването със слиде ги притеснява толкова много в другите телефони. Само по-скорошен фалит би спасило напредъка в технологиите.

Кого да мразиш? Apple, че съдят Samsung или Samsung, че съдят Apple?

Краят на "конкуренцията" като пазарен модел идва. Време е за "сътрудничество". Патентите пречат на прогреса.

шибани нахапани ябълки

+++++++