Коментари - Всеки десети южнокореец ползва Galaxy S II | IT.dir.bg
назад

Всеки десети южнокореец ползва Galaxy S II

Продажбите на смартфона Galaxy S II превишиха 5 милиона на пазара в Южна Корея, съобщи наскоро Samsung. Като се отчете фактът, че населението на страната е около 49 милиона, то излиза, че всеки десети южнокореец ползва Galaxy S II.

Обратно в новината

Коментари - Всеки десети южнокореец ползва Galaxy S II | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди седмица си закупих този телефон.Това е първият ми самсунг изобщи и бях много резервиран,но това е една наистина чудесна машинка,която се спрявя повече от идеално с каквато и да е задача от игране на игри и гледане на видео до браузване.Телефона е страхотен,а колкото до HTC телефоните им са супер като сглобка,интерфейса им Сенс също е чудесен,но има доста какво да наваксват като цветове и яркост на дисплея и като камера,защото в това неща са доста по назад от самсунг на този етап.

Galaxy S2 e много добър телефон, дори спексовете му в Т-Мобил са още по-добри: 1.5Ghz и 4.5" SAMOLED 800x480 дисплей, но е направен изцяло от пластмаса и е като играчка. Истината се нарича HTC Аmaze - 1.5Ghz Snapdragon, qHD 4.3" дисплей, по-добра резолюция 960x550, 1GB рам, 2mp фронт камера, 8mp задна с двоен флаш, panorama, burst, perfect pics modes, и страхотен дизайн с алуминии и мека пластмаса. Пробвал съм ги и двата, и Amaze определено ми се струва по-добър - и като усещане в ръката, и като камера и дисплей, останалите им параметри са еднакви както вече споменах