Коментари - Apple: Рано или късно iPad ще бие компютъра | IT.dir.bg
назад

Apple: Рано или късно iPad ще бие компютъра

Пазарът на таблети рано или късно ще изпревари този на традиционните компютри. Това заяви главният изпълнителен директор на "Apple" Тим Кук при обявяването на резултатите за тримесечието.

Обратно в новината

Коментари - Apple: Рано или късно iPad ще бие компютъра | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой никога няма да може да замени релефната клавиатура и 10прстната за 1 смешен таблет.

Ако таблетът струва 200 долара - да, всеки ще си купи по 1 да си гледа пощата навсякъде. Със сегашната цена и нефункционалност това е най-смешния таблет, най-смешната джаджа и тн. Само заради гадната ябълка се купува.

Тази новина е iSektir. Ще бие на канадска в мазето бай Иван от Драгоман. iSektir-a е една аПсолютно безполезна, скъпа лъскава и ненужна вещ. При това го казвам, като собственик на iSektir2

Имам iPad 2 и освен за игра за нищо не става. Това ми е мнението за всички таблети... не могат да се сравняват с лаптоп! Нито за предпечат става, нито за програмиране става - само за браузване в интернет и игри...може и имейли да пишеш, но за мен не е удобно. Книги могат да се четат, но не бих заменил истинската книга за електронна... някой ще каже, че за презентации става, но на кого ще правиш презентация на таблет - освен ако си амбулантен търговец, за нормална презентация си трябва компютър и проектор... така че не виждам как това нещо ще замени компютъра!

+1 Прав е колегата, само за браузване, чат -пат игри и то не за всички които ти се играят, и някой и друг филм да изгледаш. Лаптопите ги превъзхождот 100 пъти поне :)

Таблетът, както са го замислили Apple, т.е. - в сегашния му вид, не е предназначен да замести персоналния компютър или лаптопа. Много възрастни хора в Щатите вече имат таблет. Ако аз искам да имам говоря по Скайп с родителите си, ще им купя точно таблет, а не някакво PC, което на втория месец ще се напълни с вируси и няма да му работи я камера, я микрофон. А и доста хора ползват компютрите си само за страници и скайп. Вярно - не става за компилиране - голям боклук ...

По коректно би било да се каже, че някой ден Таблетът ще измести Мобилният компютър. Така написано заглавието звучи като че други таблети освен IPad няма. Мисля на списвачите в Дир-а се забавляват да се дърлим на тема Apple и затова ги пускат тези заглавия. Аз иначе бих казал скоро тъч скрийн интерфесът ще бъде подменен от много по ефективни други такива и управлянието на компютъра (каквото всъщност е и таблета) ще става с комбинация с проектирана виртуална клавиатура, жстове, глас и мисъл.

Нормално... както изчезнаха уличните телефони след като GSM-ите поевтиняха.

Не ти е правилно срванението. Мобилните телефони имат поне 1000 повече функции от един уличен телефон, плюс това са... мобилни! По-скоро да изчезнат мобилните телефони, ако навсякъде нацвъкат улични...

То по тази логика дъвките орбит са заместили успешно храната, защото са продадени повече бройки, отколкото хляб. :) аман от псевдо анализи.

"Не мисля, че хората, които искат iPad, ще се задоволят с орязани функции" - егати изказването!!! То в iPAD - дори едно USB не може да му сложиш, а този ми говори за орязване....... Да защитя: Евтиният модел струва 10 пъти по-малко а има по-добра функционалност, позволява слагане на външни УСБ-та. Представете си че снимате с фотоапарат, и после не може да качите снимките си в "любимият" iPAD.

Рано или късно Apple ще започне да продава кромид лук и чесън.

Подкрепям.

НЕЕЕЕ само Кромид лук че продават - нахапан :)

Ще бие ама след някой и друг век :))))

Ми какво друго да кажат, естествено, че това ще кажат. А не казват нищо, като ти даде деект продуктът, как се измъкват, че техните продукти не дават дефекти и отказват гаранцията, пък после ти ходи си търси правата - това е най-тъпата компания, която е изградена на реклама, а не наистина добрата компания. Когато умря Джобс всички ревнаха колко велик бил, а когато умря създателят на графичния интерфейс - нищо. Той интерфейсът не е важен нали? По-важно е, че някой, който създал една компания, бил умрял - като него обаче хора бол.

Напълно подкрепям защото и аз съм се главоболил с гаранцията на i-продукти и ако приемем че за софтуерния блокаж на едната джаджа може би е виновна дъщеря ми поради невръстната си възраст то за изгарянето на шест реда(реда а не пиксела) от екрана на другото дори и в официалния им сервиз за България кротко ми обясниха че не могат да ремонтират купеното от тяхната фирма устройство а за гаранцията просто да забравя . За майтап един чичо дето се вика от гаражно сервизче се оправи с изчанчения софт и сега поне щерката няма проблеми.

Късно ще е!

тим кук, майсъвсем е изкукаl

Ако направят айпада 2 пъти по-евтин от сега, МОЖЕ БИ би спечелил достатъчно голям пазар конкуриращ настолните и лаптопите.