Коментари - Забраниха достъп до САЩ заради ”туит” | IT.dir.bg
назад

Забраниха достъп до САЩ заради ”туит”

Туроператори предупреждават пътуващите да внимават какво пишат в микроблогърската мрежа Twitter, след като граничните власти на САЩ са отказали да пуснат в страната двама британски граждани поради съображения за сигурност, породени от съобщение в социалната мрежа, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Забраниха достъп до САЩ заради ”туит” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най-тъпата нация на света.За хамериканците,трябва да има визи на всякъде.За какви се мислят тея?Аз също като някои колеги писали тука,пари да ми дават,кракът ми не стъпва в това подобие държава.Пределно ясно е,че посочените британци са написали това на майтап,почти на всеки му е известно,че има словесна война,между англичани и хамериканци,кой народ е по-прост,но всичко това е в рамките на майтапа.Визи,визи за хамериканците в EU.

Преди 10 дни във Флорида Обама заяви намерението си да развива туризма. По-лесно щяли да се издават визи за гражданите на Китай и Бразилия. Колко от туристите са склонни да тръгнат за някъде с риск да не ги допуснат до държавата, защото нещо не са ги харесали?

Така се отвращават хората да ти стъпят в подобието на демокрация! САЩ са една от малкото държави, в които и пари да ми дават няма да ми стъпи крака! Някакво жалко подобие на свобода и човешки права. Дюрери не ям.

Тия дето им събориха небостъргачите не са написали никъде нищо, защото това си бяха самите те.

Честит ви Фейсбук и Туитър... И винаги помнете, че напълно доброволно сте се регистрирали там!

Е на това се казва тъпи хора! Те не разбират ли,че ако човек иска да направи някоя гладория, няма да започне да се хвали на този или онзи.А ще си трае...

Я колко бързо от сайта стига до разузнаването и оттам веднага се праща заповед за задържането му. И вие не вярвате, че тоталното следене е невъзможно??

какво следене бре? всеки може да потърси по име някого в интернет и да открие един камион данни. Ако ли пък последния е споделял всяко свое "откровение" публично, то нещата съвсем се улесняват. Правото на свободно изразяване е нож с две остриета и много малко хора осъзнават това.

Точно това е потвърждение, че в момента в който напишеш нещо то вече е проследено, обработено от компютър и ако се засекат определени думи се изпраща директно на човешки оператор който го анализира допълнително/ Още един пирон във факта, че глобалното следене е истина.

Абе хора, вие не разбрахте ли, че не сте клиенти на Фейсбук и Туитър. Техни клиенти са ФБР, ЦРУ и др. служби с подобна дейност. Ние сме просто балъци и жертви на собственото си желание да бъдем интересни.

отново къртим с заглавие. Евала. Супер насраните Американци ... от най-малкото и параноясват стабилно..

Ами така е, като се правят на интересни по разни сайтове и социални мрежи. Щял бил "да взриви летището ако не кацне навреме самалотетът на приятелката му..." Вместо това можеше просто да напише "ша им е.а майките на тия педали ако не дойде самолета на гаджето". Хора, върнете се към добрата, стара, мазна псувня! За теглена майна най-много да ти шибне един в мутрата съответният обиден.....

Че това си е обикновен израз, но някой четат всичко буквално.

"Вдигам във въздуха" на български означва "правя луд скандал".

Е, тука са се престарали и то яко. Нищо то си е за тях, сега този ще си изхарчи парите в Испания. Сигурен съм, че тия дето им събориха небостъргачите не са написали нищо лошо никъде...

писали са!!! даже са правили видео клипове. Но! не са качвали всичко във фейсбук и туитър.