Коментари - Anonymous хакнаха сайта на ПРОФОН | IT.dir.bg
назад

Anonymous хакнаха сайта на ПРОФОН

Anonymous хакнаха интернет страницата на българската организация за авторски права ПРОФОН.

Обратно в новината

Коментари - Anonymous хакнаха сайта на ПРОФОН | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия неща са правилни и точно казани- НО НЕ ДОСТИГАТ ДО УШИТЕ НА МАЛОУМНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ, НИТО ПЪК И ДА ДОСТИГНАТ ,ТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ТЯХ....И ОТ НАС... ВАЖОНТО Е ДА НЕ ИМ СЕКВА ДАЛАВЕРАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ.....

Защо не пишете, че украинското МВР клекна и пусна пак тракерите да работят ? Много подробно съобщихте, за акцията там, но след това мълчите. Въпреки че в Украйна няма никакъв закон срещу обмяната на файлове, полицията там арестува хора свързани с тракерите и ги заплаши с 5 години затвор. Само че после хакери блокирали сайта на тяхното МВР и други институции и на следващия ден хората били освободени, и всички сайтове заработили нормално, включително и тракерите. Чуваш ли Яворчо ? Ако има обективност на информацията, трябва да се съобщават и тези неща, а не само когато обслужва определени интереси.

Когато ми дадат алтернатива да гледам каквото искам в къщи като си го избера от кабелния оператор и платя такса от 2 лв на филм, да речем, тогава ще имат право на глас... А не сега да искат по 15 лева за билет и едно кино да ми струва двудневната надница... Давам си парите за концерти и музика, ходя на кино, но гледам доста филми и в къщи, просто защото има мноооооооооооого филми, които не стигат до българските екрани!

Евала!

Браво на Анонимните - всички алчни монополисти, криещи се зад измислените авторски права заслужават ежедневни атаки ! Не може да създадеш един продукт на базата на безплатен интелектуален труд и после да го продаваш скъпо, като го обявиш за "авторски" интелектуален труд ! Колко от създадетиле на музика са платили за азбуката и нотите, колко са платили на откривателите на хартията, на музикалните интструменти, на тока, на звукозаписната техника, на CD-тата, на компютрите и т.н. - това не е ли интелектуален труд ? Защо тогава не са дали нито една стотинка на хилядите хора, създали техниката и продуктите, благодарение на които днес има филми и музика, а сега искат умопомрачаващи суми за техните творения - защо, само те ли заслужават заплащане ? Решението е простичко - да си намалят цените за "уникалните интелектуални авторски творения" и пиратството ще изчезне завинаги !

Много ограничени разсъждения! Само се сети колко пари се харчат за създаването на един филм и ще разбереш защо да гледаш този филм без пари е КРАЖБА!

Ограниченият си ти - плаща се едва 20% от бюджета на филма е за техническите ефекти, сценарий и заплати на екипа, останалите отиват в кинозвездите и техните агенти - да, шмъркани като джони деп, които взимат по 40 млн. на филм, за да си клатят некадърният задник и да се чудят колко самолета да си купят и точно с каква диамантена фуния да си шмъркат кокаина ! Затова имаше и стачка в Холивуд именно от работниците в Холувид - онези, които вършат черната работа, заради смешно ниско заплащане - или и това не си разбрал ! Или да ми е жал за презадоволените и потънали в охолство холивудски продуценти, артисти, агенти и режисьорчета и да мразя нормалните хора, които не могат да си позволят да гледат филмите и да слушат музиката, заради самозабравилите се притежатели на измислени "авторски права"? Е как ще стане ?

A защо не кажеш нещо ,например от рода за стандарта на живот там където се прави даден филм например в "Холивуд" говорим за средно статестически Американец и разликата от мизерно статестическия Българин или е много лесно да се приказва от високо,виждал съм доста като теб дето се изхвърлят "елате ни вижте ние сме голямата работа" а всъшност са една голяма 0 ама нека си говорим и да пълним блоговете с глупости.

Пич- не се грижи за хората с милиони... Ако не си и ти такъв.... Или ако не си с намалено сиво вещество в най-високата част на тялото ти... грижи се за себе си-и прави добро за себе си , че изглеждаш и смешен и жалък...-особено на българския фон...