Коментари - ”Анонимните” хакнаха сайта на ЦРУ | IT.dir.bg
назад

”Анонимните” хакнаха сайта на ЦРУ

Хакерите от групата “Anonymous“ (Анонимните) обявиха късно снощи, че са успели да блокират сайта на ЦРУ.

Обратно в новината

Коментари - ”Анонимните” хакнаха сайта на ЦРУ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Б-АСТА!

Стига сте казвали ХАКНАХА когато не отговаря на истината. Това е просто ПРЕТОВАРВАНЕ на сървърите. С програмата която са разпространили на хиляди потребители изграждат една БОТ мрежа и когато 20-30+ хиляди потребителя започнат да изпращат заявки 100+ заявки в секунда към сървърите е нормално да забие или да има смущения. Това не е хакване !!!

коку

Айде като го направиш сам върху някой значим сайт, тогава ни обяснявай как е нищо работа... Тези сървъри и каналите (да, повече от един са... изненада!) към тях имат доста защити и не е толкова лесно да бъдат претоварени. Дори интернет доставчиците в Етрополе знаят как се правят flood защити. Botnet-овете помагат, но самото им изграждане и управление също изисква доста умения. Друга тема са примерно атаките от тип TCP SYN Flood, за които стига и само един компютър. Кефите де... Всеки "разбирач" се изказва гръмко по тези и сходни теми...

Подкрепям анонимните, но да се твърди, че претоварването на един сайт означава хакване е тъпо... С тяхната бот мрежа е супер лесно да се претовари някой сайт и да го сринат. Ако наистина са толкова велики нека пробият в сървърите ?!! Какво стана с намеренията им да хакнат някой от големите играчи - фейсбук, гугъл, яху ... ?!!?