Коментари - Microsoft подаде жалба срещу Motorola Mobility | IT.dir.bg
назад

Microsoft подаде жалба срещу Motorola Mobility

Технологичният гигант Microsoft съобщи, че е внесъл официална жалба в регулаторния орган на ЕС за конкуренцията срещу Motorola Mobility, която е собственост на Google, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft подаде жалба срещу Motorola Mobility | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата патардия иде да рече: 1. Патентната защита трябва да се направи така че да защитава правата на изобретателя, но не в ущърб на обществото 2. Където има монопол - лошо

А когато Майкрософт иска да събира такса от всеки Андроид базиран телефон не е агресивна политика? Или когато Епъл иска да спре Андроид базираните телефони с патентна война? На това му казва с техните камъни по тяхната глава!

На всички средно интелигентни е ясно, че Моторола е троянският кон на Гугъл. И последна надежда на Хандроид за патенти. SЕ, НТС и LG пропадат. Остана само Самсунг да крепи положението. Продажбите на Мото са мижави и сега това е единственият начин да се вдигне шум около тази компания.

а 22+ долара за лиценз на на кодек как ти звучи?!

Гугъл са много кротки и добродушни - то видиш ли лошите от Моторола претендират за патенти, а собстеника Гугъл няма какво да им каже... А MS са "лошите".

не от добро, започнаха тази война...Епъл и МС направиха каквото могат по въпроса, то не бяха искове по $5 и $15 от всеки Андроид, то не бяха дела за спиране на Галакси и други самсунг смартфони и таблети. Доста лицемерно и едностранно изказване от твоя страна...

коку

Значи, когато меките прозорци и зеленчукопроизводителите с емблема нахапана ябълка я играят тази игра с патентите - може, когато обаче Google я играе, не било честно... Това монопола е голяма работа...

Не може да искаш 2.5% от цената на цялото устройство за един патент. Искай си 2.5 % от чипа, в който се използва твоя патент - разумно и справедливо е, но да получиш процент и от цената на екрана, паметта и т.н и т.н е нагличко. За това иде реч.

коку

M$ прибират 25$ от HTC за телефон, който струва 200$, и то само защото е с Андроид, според мен това са 12.5%, така че ако Гугъл искат 2.5%, значи са пичове, а не кожодери като гореспоменатите (в предния ми пост) ... както се казва, не бъркай ситуацията с боя... M$ и Apple напълно си заслужават отношението, което получават от страна на Гугъл.

кучетата взеха да вият на умряло ...