Коментари - Galaxy S II е най-добрият смартфон на 2011 | IT.dir.bg
назад

Galaxy S II е най-добрият смартфон на 2011

Samsung грабна наградата за най-добър смартфон на 2011 година със своя флагман Galaxy S II. Отличието бе дадено от GSM асоциацията по време на Световния мобилен конгрес 2012 в Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Galaxy S II е най-добрият смартфон на 2011 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз скромно си карам от 2 годинки с HTC Desire и съм доволен. Не казвам, че другите не са по-добри, но на мен си ми върши добра работа. LG също ми харесват, особено ценовата политика. На жена ми купих Самсунг Галакси, но нещо не го долюби,...женска му работа. Appel-а не го долюбвам заради маниящината и заради това, че служеше на благоверната да ми слага рогца....Един съвет...започне ли жена ви да не се разделя с телефона, не очаквайте нищо добро.....!!!

Нормално Епъл традиционно не участват на такива изложения. Те са за плебса

Ееее аре де...насрахте се с тея самсунги и ха-те-це-та....великите телефони...На всичките ми познати като ги видя андроид телефоните са си спряли интернета, намалили якростта на екрана и какво ли още не са изключили за да може телефона им за изкара 1 ден. Пичове/ки вземете си по една нокия 1200...за какво ви е "умен" телефон?!? Ако не беше епъл да "запали" тая smartphone-индустрия и до сега щяхте да цъкате смс-и с 3 думи в минутка...ареее стегнете се. Сега, незнам дали ИП е дъ бест но определено е стандарт. Всичко по-зле е боклук, всичко по -добро - евала! Аз съм с ИП 3гс на 3 години(почти) и машинката няма проблеми...да ви видим самсунгите след 3 години

От ви не погала майките...щото сте ми противни

Мда, Галакси е телефона ама на сляпото жури или по-скоро на подкупното жури. То продажбите показват, кой е телефона на годината. Знакчето му е една нахапана ябълка. Другото е жълтуро-китайски играчки за децата там да преинсталират през ден.

кое да "преинсталират" бе? Телефона ли ? :)))) Ти май съвсем взе да не мислиш какви ги плещиш по форумите :))) И между другото ...прав си - личи по продажбите -> изглежда ти е поостаряла информацията, и не правиш нищо да си я обновиш - явно мразиш да четеш - Самсунг е продал повече смартфони от Епъл, за 2011-та, потърси в интернет :)) Леле какво ламе си, смеем се целия офис с твоите постове :)

SIII Blue

Твоята "нахапана ябълка", драги, се купува от 18% от потребителите...ако се беше осведомил, щеше да знаеш, че 57% използват андроид......

Айдеее....сега от Епъл какво ще правят ? Сигурно ще патентоват подобни конгреси,за да няма грешки :))

IPhone е от бъдещето и такива като теб са прекалено тъпи, за да го проумеят и затова само спамят по постовете...

iPhone няма никакво бъдеще. Рано или късно промитите мозъци ще го осъзнаят.

Абе не е баш от бъдещето ама айде. Ти кат се кефиш само на един изтъркан външен вид за сметка на това дет е вътре, си е твой проблем. Технически айфона с нищо не е пред едни 80% от останалите. Чисто и просто Епъл разполагат с много добър маркетингов отдел.

"спамят по постовете" или "спамят с постове по форумите"?? Интелект на типичен iphone user

Много си се възбудил, че си си купил айфон, а ? Недей така, излез навън, фани си жена (или мъж, де да ти знаем наклонностите или пола)

най-накрая разбраха, че на iphone 80% от цената му е маркетинг, а не телефон, качество и параметри