Коментари - Новият iPad е факт - по-бърз, с повече пиксели | IT.dir.bg
назад

Новият iPad е факт - по-бърз, с повече пиксели

Американската компания Apple представи днес третата версия на таблета си iPad, който предлага по-добро качество на изображението, благодарение на повече пиксели и по-голямата резолюция от предишните модели.

Обратно в новината

Коментари - Новият iPad е факт - по-бърз, с повече пиксели | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам пари нито за iPad нито за Laptop,но ако имам ще отида за месец в Родопите на почивка...

еваларка

Човек жив да те ожали. Сигурно и с колело ще идеш? :))

Отново отвяха конкуренцията! Евала! Предлагам на останалите Гугъл, Мугъл, Хандроид и компания да се откажат и да започнат производство на зеленчуци.

Как се отвява конкуренция като става дума за продукти в различни ценови класове ? Епъл държи пазара на скъпите продукти. Ама според теб дали води в средния и ниския ценови клас ?

Абе вие тука се извъдихте големи хейтъри и многознайковци...Не знам въобще някой от вас дали е хващал някога Ipad,ама иначе сте много компетентни.Не е случайна причината Apple IPad да се счита за най-добрия таблет. Истински се надявам хора като вас да НЕ се сдобият с Ipad,че поне да не му свалят рейтинга с глупавите си коментари.

коку

Айде пък да сме го пипали това прехвалено творение, както и по-малките му събратя... Защо си мислиш, че ти си единствения докоснал "бижието" творение? Няколко от приятелите ми още се мъчат с тях, защото са дъбоко натънали в Apple-ската религия и/или ги е страх, че много ще се псуват за парите, които са дали ако пробват нещо друго и разберат каква е истината... Аз лично всеки месец мога да си купувам поне по една такава пръчка, без да си наруша текущия стандарт на живот, просто не виждам смисъл от такова харчене на пари за глупости. Телефона ми може всичко, което може тази пръчка, само USB host режим няма, но не ми трябва, защото on screen клавиатурата му е достатъчно добра, а за разширение на паметта не ми трябва външен диск, защото имам card слот. Не ми ги хвали тези затворени и осакатени системи, защото не само на Apple хурката съм ял. Sony и Microsoft са същите, олигофрени. Много добре знаеш, че първото приложение за такива "устройства", което се появява е това, за махане на защитите им. Е, като го изгърбиш по този начин кое точно му остава Apple-ското? Къде точно му отива сигурността и стабилността? Аз предпочитам нещо работещо, което няма нужда от хакериране, за да работи. Софтуера така или иначе си го плащам...

Това,че твоите приятели не знаят как да работят с iOS и са си взели таблет,само за да се фукат пред момичетата,не означава,че всички сме толкова iOS-неграмотни.

коку

А, и още нещо... Християнството и ислямизма също се смятат за най-добрите религии, но далеч не са такива... Помисли върху този факт изповядвайки епълизма...

Не можеш да отречеш,че от Apple се наложиха със светлинна скорост на пазара.Още повече,не можеш да ги оплюваш затова,че за две години завзеха пазара за смартфони и таблети.Защо ли ми се струва,че предимно ние българите (е,сигурно има и други) се оплакваме от технологиите,защото не сме достатъчно разсъдни,за да се справим с тях.Струва ми се,че като нация на нас все някой друг ни пречи.Остава заради нас да спрат таблетите и смартфоните.И Samsung SMART TV го оплювахме,че струвал над 1500лв.,ама като ида в мола виждам как всеки втори виси пред него да гледа рекламите. Айде,моля ви се да проявите малко разум и веднъж да оцените какво правят тия мозъци и Аpple и Samsung и да спрете да оплювате.Като не ви харесва,стойте си с Windows XP и си рестартирайте компютъра по 5 пъти на ден,защото забива...докато аз си цъкам на таблетчето.

И още нещо...не изповядвам нито Ислямизъм,нито епълизъм.Имам Samsung Galaxy Tab 10.1,но тъй като виждаш не плюя по таблетите по-добри от моя.

Тук подмятам таман 3 служебни IPad 2, както и един куп усройсва с Андроид. Аз пък съм с Galaxy Note, щото не разбирам и най-вече нямам досег до прехвалените неща на Apple. Сега да излезе и "сладоледената гофрета" за ноута и нека ми е зле.

Ама значи и двете страни си лаят и си говорят едно към диоптъра,без да имат идея защо спорят.Или се използват неправилни аргументи,просто ей така да покажем колко сме прави,или някои даже и това не си правят труда.

Със затаен дъх чакаме отговора на Октопад. :))))))))

Виж, човекът може би наистина може да направи нещо. Просто е попаднал в средата на БАН, а не на MIT или стотиците фирмени R&D центрове в САЩ, Япония, Германия, дори Китай. Вярно, прилича на зубрач от първия ред на катедрата и като цяло идеята да прави таблет в кутия от обувки е ужасна, но това ефект от средата. А иначе да живей машината на рекламата, продъниха ни ушите с iPad, а той дори не е мултитаскинг и всички сайтове с флаш са неизползваеми. А цените...

И за какво ти е тази чикия, като съществуват лаптопи, нетбуци и секви други джаджи?

А USB? А WiFi? А карти някакви чете ли?

Да, да, мечтай си за карти... Ще стане прекалено отворена платформа за представите на Apple. А и как ще те изцакат с 200$ за още 16G, след като една SD карта е 30-40$ (най-бързите такива). Слагат ти едно USB да включиш външна клавиатура, че вградената е отврат и някакво WiFi с по-лошо покритие от това на новите лаптопи на hp, иначе как ще задоволят AT&T, за останалите страни какво ги интересува, че няма AT&T.

ипад е за хора които имат освен пари имат и нещо в главата.как може да се сравнява виндовс и ипад хахаха ебати смеха.тук пишат хора които сигурно не са го пипали и незнаят нищо за ипад. престанете да пишете когато не разбирате *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поне Тим Кук е по-честен от бай Стив: "и не нарече третото поколение на таблета "iPad 3"". Kак да нарече "iPad 3", iPad 2 със upgrade-нати екран и процесор... Все едно hp да сменят името на лаптоп всеки път, когато му сменят процесора с някакъв по-бърз или по-бавен...

Чак пък толкова ум да ти трябва да ползваш iPad? Как тогава половината американци го ползват? Това е технологично осакатен продукт, създаден с една единствен цел - смучене на пари от потребителите - iTune, iCloud, i-незнамсикакво работещо само срещу пари. Апстора - дай пари за здравей здрасти. Ни флаш, ни мултитаскинг, ни външен рам. Не казвам, че е лош, все пак компонентите са първо качество и дава минимални дефекти, но като цяло това превъзнасяне е свръх много за мен.

"хем е много зле, хем грее повече, хем на батерия е зле, абе голямо дръвце WIN 8 е!" Аман от клакьори! WIN 8 e операционна система,как може да е зле на батерия и да грее повече!? Осмен това къде я опита,та реши че е дръвце?Или си лаеш и пишеш простотии,колкото да не задремеш пред екрана!?

коку

Страхотна новина! Още сега няма да си го купя... Изключително нов и различен изглежда спрямо iPad 2 - същото паве, същия софтуер, нов дисплей с по-голяма резолюция, за да изморява и уврежда по-качествено очите, по-бърз процесор, който да хаби повече ток! Потърсете traviscoaching The iPad Syndrome и го прочетете. Ако това не ви отвори очите, значи имате нужда от професионална помощ. i-сектир...

Прав е "ХМ". Аз също не виждам никаква добавена стойност в тези толкова велики падове, за сметка на това са пълни с ограничения, цената им е незнайно защо в космоса, и не можеш нищо да пипаш,да инсталираш,да деинсталираш и т.н. защото системата им е "затворена" и това ми го изтъкват като плюс. И съвсем не на последно място един флаш не можеш да си пуснеш, щото тия от Епъл не дават.Смешна история.Даваш една шапка пари за нещо, дето не само че не можеш да го използуваш по предназначение, ами тия от Епъл постоянно ти надуват главата колко трябва да го боготвориш!Смешници!

Аз лично ще изчакам новите таблети с Win8, та хем интерфейсът е по-готин, хем мога да печатам, хем като приложения е отворено и можеш си инсталираш кво ли не, хем флаш можеш си гледаш, хем последните игрици ще можеш си цъкаш, хем и по-евтино от пада ще е.

хем е много зле, хем грее повече, хем на батерия е зле, абе голямо дръвце WIN 8 е!

Виждал съм HP Slate 2, който принципно е с Уин 7, но беше с качена девелоперска версия на Уин 8 и не беше никак зле. Да, издържа по-малко батерията, да, в случая не всички екстри работеха, защото нямаше драйвери за Уин 8 (мултитъч), но за интеграция с приложения, с Активна Директория, файлов достъп и секюрити няма проблем. Нещо отношението Цена/Ползи не ми се струва в полза на потребителя.

ууууууу

Чакай , чакай - може и да го дочакаш. Типично бай ганьоско расъждение , и яно непознаане на функциите на ай пад - сичко което си изброил може да го праиш и с него.

До "УУУУУ" Виждам, че си намерил време да разучиш всичко по iPad-a, но как не намери време да научиш българския език? Толкова много грешки в едва три реда пост не бях виждал от години... Те и американците затова харесват iPad-а, защото отговаря на интелектуалния им капацитет. За хора, които не могат да пишат сигурно е най-доброто... Другите четат и си изграждат собствено мнение, не се оставят да бъдат зомбирани.